2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Belföld

Erzsébet-program: pénteken zár a pályázat

November 25-ig, vagyis péntekig lehet jelentkezni a nyugdíjasoknak és a fogyatékkal élőknek az Erzsébet-program kedvezményes üdülési pályázatára.

Az érdeklődők a www.erzsebetprogram.hu weboldalon nyújthatják be jelentkezésüket. A szabad helyek egyre fogynak, ezért érdemes minél előbb elkezdeni a szükséges dokumentumok kitöltését. A részvétel feltétele a nyugdíjasok esetében a legalább 60 éves életkor és a maximum havi 147 ezer forint nyugdíj. A fogyatékossággal élőknél pedig a legalább 18 éves életkort és a jogosultságot kell igazolni.

Decembertől aztán (egészen december 30-ig) a nagycsaládosok jelentkezhetnek az Erzsébet-programba. A minimum háromgyerekes családoknak azt kell igazolniuk, hogy az egy főre jutó jövedelem nem magasabb a minimálbérnél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.