EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Belföld

Eső, zápor, napsütés: erre számíthatunk vasáranap

Nyugat felől megvastagszik a felhőzet, de a Tiszántúlon kevesebb lesz a felhő, ott éjszaka is változóan felhős ég lesz a jellemző.

A Dunántúlon, majd éjjel egyre inkább a Duna-Tisza közén többfelé elered az eső, záporeső. Vasárnap a reggeli óráktól fokozatosan megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet, az ország nagyobb részén több órára kisüt a nap. Az Északi-középhegység térségében délutánig még előfordulhat kisebb eső, zápor. Éjszakára a legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás, majd vasárnap napközben megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik a déli, délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 10 fok között alakul, délnyugaton lesz melegebb, északkeleten hidegebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 12 és 19 fok között várható, az északkeleti határvidéken azonban helyenként csak 10, 11 fok valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyert a magyar kormány Brüsszelben: az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elfogadta a magyar fellebbezését annak a két bangladesi menedékkérőnek az ügyében, akik miatt a testület korábbi elsőfokú ítéletében jogtalan fogvatartás címén fejenként 5,8 millió forintos kártérítést ítélt meg Magyarország ellen.

 • Nyomkövetőt kap M. Richárd

  Nyomkövetőt kap M. Richárd

  A Dózsa György úti baleset kapcsán meggyanúsított M. Richárd nyomkövetőt kap. A férfi már egy hónapja házi őrizetben van, és ez a döntés értelmében további három hónapig így is marad.

 • Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

  Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

  A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

 • Sajtkukac

  Sajtkukac

  Az esetek többségében gyermekre mondják, jobbára egy másfél-két éves örökmozgó, szülei ágyát tataminak tekintő, ott ide-oda vetődő, vagy éppenséggel a nyaraláson apja fejesugrását és annak kézmozdulatát elleső és a babzsákban gyakorló (persze a szülőket is erre „kényszerítő”) legénykére.