EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Esztergályos Cili külön alszik férjétől

Esztergályos Cecília hatodik férje mellett találta meg az igazi boldogságot, és immáron 32 éve társa, 27 éve pedig házastársa Fonyódi Péternek, aki a színésznő elmondása szerint jóval nyugodtabb és türelmesebb természetű, mint ő.

Pontosan ezért döntöttek úgy, hogy bár egy fedél alatt élnek, külön lakrészben hajtják álomra a fejüket. Rájöttek, Cili lobbanékony, heves jelleme és zenész férje kiegyensúlyozottsága jól kiegészítik egymást, de a távolság is jó hatással van kapcsolatukra.

– Tiszteljük, szem előtt tartjuk egymás szokásait, szabadságát. Ez így kényelmes, praktikus számunkra. Külön szobában alszunk a férjemmel, de nyitva hagyjuk az ajtókat – árulta el a Ripostnak a Jászai Mari-díjas színésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.