EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Esztergályos Cili külön alszik férjétől

Esztergályos Cecília hatodik férje mellett találta meg az igazi boldogságot, és immáron 32 éve társa, 27 éve pedig házastársa Fonyódi Péternek, aki a színésznő elmondása szerint jóval nyugodtabb és türelmesebb természetű, mint ő.

Pontosan ezért döntöttek úgy, hogy bár egy fedél alatt élnek, külön lakrészben hajtják álomra a fejüket. Rájöttek, Cili lobbanékony, heves jelleme és zenész férje kiegyensúlyozottsága jól kiegészítik egymást, de a távolság is jó hatással van kapcsolatukra.

– Tiszteljük, szem előtt tartjuk egymás szokásait, szabadságát. Ez így kényelmes, praktikus számunkra. Külön szobában alszunk a férjemmel, de nyitva hagyjuk az ajtókat – árulta el a Ripostnak a Jászai Mari-díjas színésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.