EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Ez okozta Gyárfás bukását

Szerda reggel lemondott tisztségéről Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke. Összeállításunkban igyekeztünk összeszedni az okokat, ami idáig vezetett.

A Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök lemondását eredményező vita kronológiája:

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka Facebook-oldalán adott ki közleményt, melyben lemondásra szólította fel Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét. Lépésének indokai között említette, hogy a magyar úszásban az “egész rendszer érdekek mentén szerveződik”, s nem az úszókról és az úszásról szól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.