2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb Debrecen

Felállították a város karácsonyfáját

Az adventi várakozás részévé vált, hogy aki csak tudja, megnézi a város karácsonyfájának megérkezését. A látványosságnak is beillő produkciót telefonjaikkal idén is sokan megörökítették.

A hét a tűzoltóság közreműködő segítségével így azzal indult, hogy a gyönyörű, tizenöt méteres fenyőt – melyet idén Fekete Géza és családja ajánlott fel – felállították a Kossuth téren. Az ünnepélyes adventi gyertyagyújtás november 27-én 17.30-kor lesz, a már ünneplőbe öltöztetett fenyőnél.

DSC_0284

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.