2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb Debrecen

Felállították a város karácsonyfáját

Az adventi várakozás részévé vált, hogy aki csak tudja, megnézi a város karácsonyfájának megérkezését. A látványosságnak is beillő produkciót telefonjaikkal idén is sokan megörökítették.

A hét a tűzoltóság közreműködő segítségével így azzal indult, hogy a gyönyörű, tizenöt méteres fenyőt – melyet idén Fekete Géza és családja ajánlott fel – felállították a Kossuth téren. Az ünnepélyes adventi gyertyagyújtás november 27-én 17.30-kor lesz, a már ünneplőbe öltöztetett fenyőnél.

DSC_0284

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.