EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Debrecen

Felállították a város karácsonyfáját

Az adventi várakozás részévé vált, hogy aki csak tudja, megnézi a város karácsonyfájának megérkezését. A látványosságnak is beillő produkciót telefonjaikkal idén is sokan megörökítették.

A hét a tűzoltóság közreműködő segítségével így azzal indult, hogy a gyönyörű, tizenöt méteres fenyőt – melyet idén Fekete Géza és családja ajánlott fel – felállították a Kossuth téren. Az ünnepélyes adventi gyertyagyújtás november 27-én 17.30-kor lesz, a már ünneplőbe öltöztetett fenyőnél.

DSC_0284

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.