2017. december 18., hétfő
Auguszta

Külföld

Felismerték! Jelentkezett a Maddie-nek hitt lány édesapja

Felismerte édesapja azt a titokzatos, Róma utcáin élő fiatal lányt, akiről többen azt gondolták, hogy ő lehet a 2007-ben eltűnt brit Madeleine. Most azonban fény derült a rejtélyes tizenéves személyazonosságára. 

Több eltűnt embert is felismertek annak a lánynak a személyében, akire a napokban bukkantak Róma utcáin. Az angolul beszélő szőke Mariát még az olasz hatóságok sem tudták beazonosítani, ugyanis semmilyen személyes okmánnyal nem rendelkezett.


A fiatal lány nem beszélt olaszul, kizárólag az angol nyelvet érti meg – írja a Daily Mail. Az olasz város utcáin élő Maria egyébként már többször is okozott kavarodást. Felismerni vélték személyében Amanda Adlait is, akinek még 2008-ban veszett nyoma, de már azt is feltételezték róla, hogy ő Maria-Brigitte Henselmann, aki szintén 2008-ban tűnt el még Németországbtól, most pedig úgy gondolják, hogy a titokzatos teenager nem más, mint a 2007-ben elveszett Madeleine.

Most azonban a lap szerkesztőségénél jelentkezett a titokzatos lány édesapja, aki azt állítja, hogy Maria az ő lánya. Elmondta, hogy a kamasz fél évvel ezelőtt utazott Olaszországba, hogy megtanulja a nyelvet, ám egyik napról a másikra nyoma veszett.

– Rettenetesen aggódtam a lányomért. Többször is jelentettem a rendőrségnek az eltűnését, ám eddig a pillanatig semmi nem történt. Amikor megnéztem a fotókat, azonnal tudtam hogy ez a kislányom. Összerándult a gyomrom – mondta az édesapa, aki azt is elárulta, hogy a lány Asperger szindrómában szenved.

Kapcsolódó Cikkek

  • Morawiecki: Lengyelország nem kér könyöradományt Brüsszeltől

    Morawiecki: Lengyelország nem kér könyöradományt Brüsszeltől

    Lengyelország nem esedezik könyöradományért Európában, nem kéri Brüsszeltől, hogy ne indítsa el ellene az uniós alapszerződés hetes cikkének alkalmazását, és hagyja jóvá az igazságügyi reformot – szögezte le Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő egy hétfő reggeli rádióinterjúban.

  • Februárra halasztották Salah Abdeslam ügyének tárgyalását

    Februárra halasztották Salah Abdeslam ügyének tárgyalását

    A védelmet ellátó ügyvéd kérésére február 5-re halasztották Salah Abdeslam és társa, Soufien Ayari brüsszeli ügyének tárgyalását – közölte az ügyben illetékes belga bíróság hétfőn. A 2015 novemberében, Párizsban elkövetett terrortámadások kitervelésével vádolt, jelenleg franciaországi őrizetben tartott Abdeslamnak és társának azért kell bíróság elé állnia, mert egy héttel a brüsszeli terrortámadásokat megelőzően rendőrökre támadtak; Belgiumban gyilkossági kísérlet, továbbá tiltott fegyvertartás miatt indult eljárás ellenük.