EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Külföld

Felismerték! Jelentkezett a Maddie-nek hitt lány édesapja

Felismerte édesapja azt a titokzatos, Róma utcáin élő fiatal lányt, akiről többen azt gondolták, hogy ő lehet a 2007-ben eltűnt brit Madeleine. Most azonban fény derült a rejtélyes tizenéves személyazonosságára. 

Több eltűnt embert is felismertek annak a lánynak a személyében, akire a napokban bukkantak Róma utcáin. Az angolul beszélő szőke Mariát még az olasz hatóságok sem tudták beazonosítani, ugyanis semmilyen személyes okmánnyal nem rendelkezett.


A fiatal lány nem beszélt olaszul, kizárólag az angol nyelvet érti meg – írja a Daily Mail. Az olasz város utcáin élő Maria egyébként már többször is okozott kavarodást. Felismerni vélték személyében Amanda Adlait is, akinek még 2008-ban veszett nyoma, de már azt is feltételezték róla, hogy ő Maria-Brigitte Henselmann, aki szintén 2008-ban tűnt el még Németországbtól, most pedig úgy gondolják, hogy a titokzatos teenager nem más, mint a 2007-ben elveszett Madeleine.

Most azonban a lap szerkesztőségénél jelentkezett a titokzatos lány édesapja, aki azt állítja, hogy Maria az ő lánya. Elmondta, hogy a kamasz fél évvel ezelőtt utazott Olaszországba, hogy megtanulja a nyelvet, ám egyik napról a másikra nyoma veszett.

– Rettenetesen aggódtam a lányomért. Többször is jelentettem a rendőrségnek az eltűnését, ám eddig a pillanatig semmi nem történt. Amikor megnéztem a fotókat, azonnal tudtam hogy ez a kislányom. Összerándult a gyomrom – mondta az édesapa, aki azt is elárulta, hogy a lány Asperger szindrómában szenved.

Kapcsolódó Cikkek