2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Fiáért aggódik Törőcsik Mari

Törőcsik Mari a Ripostnak vallott arról, hogy súlyos betegség támadta meg örökbe fogadott fiát. A Kossuth-díjas színésznő november 23-án ünnepli 81. születésnapját és a legnagyobb szívfájdalma, hogy idén nem lesz vele Son, aki lebénulva fekszik otthonában, a vietnami Ho Si Minh-városban.

– Nagyon megvisel, ha erről kell beszélnem. Felfoghatatlan, amin most keresztülmegy a fiam. Az is eszembe jutott már, hogy mivel ő nem tud utazni, én ülök repülőre és meglátogatom. De az én állapotomban is rendkívül kockázatos egy ilyen hosszú út – mondta Törőcsik Mari.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.