EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Fiáért aggódik Törőcsik Mari

Törőcsik Mari a Ripostnak vallott arról, hogy súlyos betegség támadta meg örökbe fogadott fiát. A Kossuth-díjas színésznő november 23-án ünnepli 81. születésnapját és a legnagyobb szívfájdalma, hogy idén nem lesz vele Son, aki lebénulva fekszik otthonában, a vietnami Ho Si Minh-városban.

– Nagyon megvisel, ha erről kell beszélnem. Felfoghatatlan, amin most keresztülmegy a fiam. Az is eszembe jutott már, hogy mivel ő nem tud utazni, én ülök repülőre és meglátogatom. De az én állapotomban is rendkívül kockázatos egy ilyen hosszú út – mondta Törőcsik Mari.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.