EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Belföld

Fidesz: Vona havonta változtatja az álláspontját

A Fidesz szerint teljesen mindegy, milyen ígéreteket tesz a Jobbik elnöke, álláspontját úgyis havonta változtatja.

A kormánypárti frakció pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor közölte: a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, amelyek pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit adják.

Azt írták: mára egyértelművé vált, ahogy a többi ellenzéki pártra, úgy a Jobbikra sem lehet számítani, ha Magyarország érdekeiről van szó.

“Vona Gábor az egyéni hatalmi érdekei miatt folyamatosan hazudik” – fogalmazott a Fidesz, kifejtve: áprilisban még alkotmánymódosítást akart és hazaárulónak nevezett mindenkit, aki ezt nem támogatja. Ezek után novemberben a Jobbik sem szavazta meg az alaptörvény módosítását, és ezzel “egy platformra került Gyurcsánnyal és a szocialistákkal”.

Az ellenzék felelőtlen és Brüsszelt segíti Magyarország helyett – összegzett a kormánypárti képviselőcsoport.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az utolsó szeptemberi héten is lehet még 20 fok

  Az utolsó szeptemberi héten is lehet még 20 fok

  A következő napokban nem várható sok csapadék, helyenként lehetnek kisebb záporok és egyre több napsütés várható. Egyes területeken 15 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de többfelé még 20 foknál is melegebb lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • JAVÍTÁS – Tállai: az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV

  JAVÍTÁS – Tállai: az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV

   Az online számlázás tesztüzeme sikeresen zajlik, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára – közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.

 • A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra

  A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra

  A fogyatékos emberek, köztük a hallássérültek számíthatnak a kormányra, hiszen ügyük a társadalom közös ügye – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap, a hallássérültek világnapján az MTI-vel.