EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Belföld

Fidesz: Vona havonta változtatja az álláspontját

A Fidesz szerint teljesen mindegy, milyen ígéreteket tesz a Jobbik elnöke, álláspontját úgyis havonta változtatja.

A kormánypárti frakció pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor közölte: a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, amelyek pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit adják.


Azt írták: mára egyértelművé vált, ahogy a többi ellenzéki pártra, úgy a Jobbikra sem lehet számítani, ha Magyarország érdekeiről van szó.

“Vona Gábor az egyéni hatalmi érdekei miatt folyamatosan hazudik” – fogalmazott a Fidesz, kifejtve: áprilisban még alkotmánymódosítást akart és hazaárulónak nevezett mindenkit, aki ezt nem támogatja. Ezek után novemberben a Jobbik sem szavazta meg az alaptörvény módosítását, és ezzel “egy platformra került Gyurcsánnyal és a szocialistákkal”.

Az ellenzék felelőtlen és Brüsszelt segíti Magyarország helyett – összegzett a kormánypárti képviselőcsoport.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.