2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb XXI.kerület

Gyertek ti is játszani!

December 3-án, 10-én és 17-én mehetnek még a csepeli gyerekek szüleikkel vagy nagyszüleikkel a II. Rákóczi Ferenc út 88–92. szám alatti ingyenes játszóházba. A Szent Imre téri, volt II. Rákóczi Ferenc Iskolában működő tematikus játszóhelyet mi is meglátogattuk.

– Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként két, illetve három csoportban háromórás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva elsősorban a 10 éves kor alatti korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, ami a játszóház bejáratánál található pultnál történik.


Egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor csatlakozhatnak a gyermekek – tudtuk meg Ipacs Dávidtól. A játszóház vezetője hozzátette, természetesen nemcsak szombaton, hanem hétköznap is szeretettel várják az érdeklődőket. A játszóházba december 5-én, hétfőn érkezik a Mikulás!

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.