2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Egyéb XXI.kerület

Gyertek ti is játszani!

December 3-án, 10-én és 17-én mehetnek még a csepeli gyerekek szüleikkel vagy nagyszüleikkel a II. Rákóczi Ferenc út 88–92. szám alatti ingyenes játszóházba. A Szent Imre téri, volt II. Rákóczi Ferenc Iskolában működő tematikus játszóhelyet mi is meglátogattuk.

– Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként két, illetve három csoportban háromórás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva elsősorban a 10 éves kor alatti korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, ami a játszóház bejáratánál található pultnál történik.


Egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor csatlakozhatnak a gyermekek – tudtuk meg Ipacs Dávidtól. A játszóház vezetője hozzátette, természetesen nemcsak szombaton, hanem hétköznap is szeretettel várják az érdeklődőket. A játszóházba december 5-én, hétfőn érkezik a Mikulás!

Kapcsolódó Cikkek