EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Hajdú Péter: Nem akarom elengedni Katát!

A házassági válságba jutott Hajdú Péter bevallotta, érzelmileg még nagyon kötődik feleségéhez, Sarka Katához, a gyerekeik miatt pedig képtelen lemondani a kétszülős, ideális családmodellről.

Hajdú Péter vendégének, Jakupcsek Gabriellának öntötte ki a szívét a legutóbbi Esti Frizbi felvételén, ahol a Lokál is jelen volt. A beszélgetés során a producer teljesen megnyílt és őszintén vallott magánéleti problémáiról. Saját életében tanulta meg, milyen elvált szülők gyerekének lenni, ezért szeretné megóvni Noncsit és Dávidkát a válás okozta törésektől.

Fotó: Csudai Sándor

Péter és Kata Fotó: Csudai Sándor

– Elvált szülők gyermeke vagyok, pont ezért nem akartam, hogy az én gyerekeim is azok legyenek. Nem szeretném, ha csonka családban nőnének fel. Nagyon nehéz a családkép elengedése, és ráadásul Katával való kapcsolatomban  nem beszélhetünk szemétségekről, árulásokról, ezért még nehezebb. Nálunk nincs olyan, hogy ő a hibás, nincs olyan, hogy én – mesélte a showman, aki szerint az utóbbi hónapok nehézségeit leszámítva egy jól működő házasságban élt.

hajdu peter csalad_facebook

Hajdú nem szeretné, ha gyerekei csonka családban nőnének fel. Fotó: Facebook

– Szerintem jó volt a házasságunk Katával, talán pont ezért nem akarjuk elengedni egymást. Még rengeteg érzelmi szál köt össze minket. Csak most megtorpantunk, és egyikünk sem tudja, hogyan tovább – vallotta őszintén a műsorvezető, akinek szavaiból kivehető, még nem adta fel a reményt, hogy újra egy családot alkossanak gyerekeivel és Katával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.