2018. július 20., péntek
Illés

Extra

Halála évfordulóján négynapos fesztivált rendeznek Prince emlékére

Négynapos fesztivállal emlékeznek meg Prince-ről halálának egyéves évfordulóján Minneapolisban – jelentették be a szervezők hétfőn.

A Celebration 2017 rendezvényt április 20-23-án tartják az énekes Paisley Park-i stúdiójának a területén, és olyan hírességek vesznek részt rajta, mint Prince egykori együttese, a The Revolution, Morris Day, a The Time, a New Power Generation és egy másik Prince-banda, a 3RDEYEGIRL. A további fellépők neveit később hozzák nyilvánosságra.


Prince 57 éves korában április 21-én halt meg fájdalomcsillapító véletlen túladagolásában a Paisley Park-i birtokon.

A fesztivál az énekes 2000 júniusában adott Prince: A Celebration című négy napon át tartó koncert-és rendezvénysorozatának szellemét akarja megidézni. A koncertsorozatra már árulják a belépőket, a 499 dolláros jegyek minden napra, négy koncertre érvényesek. A VIP-jegyekhez duplaáron lehet hozzájutni.

A Paisley Park-i birtokot a múlt hónapban megnyitották a rajongók előtt, akik leróhatják kegyeletüket az énekes előtt, és bepillantást nyerhetnek Prince gazdag hangszer- és műgyűjteményébe, gardróbjába és más tárgyait is szemügyre vehetik.

Múlt hónapban már tartottak egy nagyszabású koncertet Prince emlékére mások között Stevie Wonder és Chaka Khan fellépésével a Paisley Park közeli St. Paulban.

Kapcsolódó Cikkek