EUR: 309,99 Ft
CHF: 268,18 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Halála évfordulóján négynapos fesztivált rendeznek Prince emlékére

Négynapos fesztivállal emlékeznek meg Prince-ről halálának egyéves évfordulóján Minneapolisban – jelentették be a szervezők hétfőn.

A Celebration 2017 rendezvényt április 20-23-án tartják az énekes Paisley Park-i stúdiójának a területén, és olyan hírességek vesznek részt rajta, mint Prince egykori együttese, a The Revolution, Morris Day, a The Time, a New Power Generation és egy másik Prince-banda, a 3RDEYEGIRL. A további fellépők neveit később hozzák nyilvánosságra.

Prince 57 éves korában április 21-én halt meg fájdalomcsillapító véletlen túladagolásában a Paisley Park-i birtokon.

A fesztivál az énekes 2000 júniusában adott Prince: A Celebration című négy napon át tartó koncert-és rendezvénysorozatának szellemét akarja megidézni. A koncertsorozatra már árulják a belépőket, a 499 dolláros jegyek minden napra, négy koncertre érvényesek. A VIP-jegyekhez duplaáron lehet hozzájutni.

A Paisley Park-i birtokot a múlt hónapban megnyitották a rajongók előtt, akik leróhatják kegyeletüket az énekes előtt, és bepillantást nyerhetnek Prince gazdag hangszer- és műgyűjteményébe, gardróbjába és más tárgyait is szemügyre vehetik.

Múlt hónapban már tartottak egy nagyszabású koncertet Prince emlékére mások között Stevie Wonder és Chaka Khan fellépésével a Paisley Park közeli St. Paulban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.