EUR: 309,99 Ft
CHF: 268,18 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Hárommilliárdos gyűrűért harcol Carey

Az énekesnő attól a pillanattól, hogy megkapta, úgy vigyázott a gyémátgyűrűre, mint a szeme fényére. Profimedia, AKM-GSI

Az énekesnő attól a pillanattól, hogy megkapta, úgy vigyázott a gyémátgyűrűre, mint a szeme fényére /Fotó: Profimedia

Mariah Carey még szeptember közepén viharos hirtelenséggel szakított milliárdos vőlegényével, James Packerrel. A filmbe illő jelenet – amikor a nő a férfi fejéhez vágja a jegygyűrűjét mérgében – azonban elmaradt.

Nem is csoda, hiszen az aprócska ékszer nyolcmillió angol font (csaknem hárommilliárd forint) értékű, külföldi lapértesülések szerint pedig Carey arra hajt, hogy megtarthassa, pusztán a szép idők emlékére.

A gerlepár egyébként azért mondott búcsút egymásnak, mert Packernek állítólag nem tetszett a popdíva anyagiassága, és az az ötlete sem, hogy saját nevével fémjelzett valóságshow-t forgasson. Akkor ugyanis fény derült volna minden magánéleti titokra, amit, úgy tűnik, Packer jobban féltett, mint szerelmét.

Hogy a gyűrűt megtarthatja-e Mariah, egyelőre nem tudni, de a barátok szerint James nem fogja már visszakérni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.