2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Hárommilliárdos gyűrűért harcol Carey

Az énekesnő attól a pillanattól, hogy megkapta, úgy vigyázott a gyémátgyűrűre, mint a szeme fényére. Profimedia, AKM-GSI

Az énekesnő attól a pillanattól, hogy megkapta, úgy vigyázott a gyémátgyűrűre, mint a szeme fényére /Fotó: Profimedia

Mariah Carey még szeptember közepén viharos hirtelenséggel szakított milliárdos vőlegényével, James Packerrel. A filmbe illő jelenet – amikor a nő a férfi fejéhez vágja a jegygyűrűjét mérgében – azonban elmaradt.

Nem is csoda, hiszen az aprócska ékszer nyolcmillió angol font (csaknem hárommilliárd forint) értékű, külföldi lapértesülések szerint pedig Carey arra hajt, hogy megtarthassa, pusztán a szép idők emlékére.


A gerlepár egyébként azért mondott búcsút egymásnak, mert Packernek állítólag nem tetszett a popdíva anyagiassága, és az az ötlete sem, hogy saját nevével fémjelzett valóságshow-t forgasson. Akkor ugyanis fény derült volna minden magánéleti titokra, amit, úgy tűnik, Packer jobban féltett, mint szerelmét.

Hogy a gyűrűt megtarthatja-e Mariah, egyelőre nem tudni, de a barátok szerint James nem fogja már visszakérni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

 • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

  Saját képletét akarta a sírjára Hawking

  Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.