EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Budapest IV.kerület

Hatalmas robbanás volt a fővárosban!

Nagy erejű robbanás történt egy családi házban a főváros IV. kerületében: a tető leszakadt, több fal kidőlt és több környező épület ablaka is betört – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd kora délután az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: egy embert kihoztak az épületből.

Hozzátette: két helyiség égett a 70 négyzetméteres, Kálvin János utcai családi házban, a tűzoltók eloltották a lángokat.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt írta: a kiérkező mentők egy sérültet láttak el. A férfinak égési sérülésekei, zúzódásai vannak, de a nem lehetett kizárni a belső szervi sérüléseket sem, ezért a helyszíni ellátás után kórházba vitték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Páratlan darts

  Páratlan darts

  Hollandiában a darts a testnevelési órák keretein belül választható tantárgy, mert segíti a számolást. A Páratlan Vakáció programsorozat résztvevői a Pestújhelyi SC edzőinek segítségével most kipróbálhatták ezt a nagyszerű játékos és sportot.

 • Az álmok valóra válhatnak!

  Az álmok valóra válhatnak!

  Sok-sok év távolmaradás után újra nemzetközi kupameccset játszhatott az Újpest. Bár nem tartott sokáig a menetelés, a lilák elhoztak Budapestre egy igazi sztárcsapatot, a Sevilla Megyeri úti fellépése pedig telt házas meccset és nagyszerű hangulatot eredményezett.

 • Rengetegbe kerül az albérlet Zuglóban

  Rengetegbe kerül az albérlet Zuglóban

  Mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki albérletet keres Zuglóban. Hegyi Zsolt, a Lokál Extrának nyilatkozó ingatlanközvetítő szerint ennek több oka is van, ám a kerület mindig is kiemelt terület volt az albérleteket keresők körében.

 • Nyári munkák a parkokban

  Nyári munkák a parkokban

  Rengeteg helyen kell pótolni a hirtelen melegben tönkre ment növényzetet Belváros-Lipótváros parkjaiban.