EUR: 310,00 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Czeizel szeretője férjhez megy

Férjhez megy az elhunyt Czeizel Endre szeretője, Dóra. A Lokál információi szerint a fiatal hölgy néhány hónapon belül kimondja a boldogító igent egy férfinak, de továbbra is küzd az elhunyt géniusz hagyatékáért.

Miközben zajlik egy Czeizel Endre kislánya fogantatásával kapcsolatos nyomozás a beavatkozást végző kórház ellen és az örökségért is folyik a küzdelem, új életet kezdett Dóra, aki hosszú éveken keresztül a genetikus szeretője volt. Információink szerint a kapcsolat nem sokkal Czeizel halála után kezdődött a férfi és a fiatal jogász között.

– Igyekszünk az életünkből kirekeszteni az Endre szeretőjével kapcsolatos dolgokat, de természetesen mi is tudomást szereztünk a hírről. A mi álláspontunk változatlanul az, hogy a hölgy követelése nem jogos. Szomorú, hogy a közjegyzői hagyatéki eljárás miatt helyszíni szemlén is részt kellett vennie a családtagoknak. Az egyik szemle éppen Endre otthonában zajlott, a másik pedig a hölgynél, nem éppen barátságos hangulatban.

Mi csak abban bízunk, hogy minél előbb elfelejthetjük az egészet, mert ez nem méltó egy ilyen jelentős tudós emlékéhez – nyilatkozta az elhunyt genetikus egyik hozzátartozója.

Budapest, 2015. április 13. Czeizel Barbara, Czeizel Balázs és Czeizel Gábor (b-j) állnak édesapjuk, Czeizel Endre orvos-genetikus mögött a 80. születésnapja alkalmából rendezett köszöntésen Budapesten, a New York Palota egyik rendezvénytermében 2015. április 13-án. MTI Fotó: Mohai Balázs


Czeizel Barbara, Czeizel Balázs és Czeizel Gábor (b-j) állnak édesapjuk, Czeizel Endre orvos-genetikus mögött a 80. születésnapja alkalmából rendezett köszöntésen Budapesten, a New York Palota egyik rendezvénytermében /Fotó: MTI – Mohai Balázs

Mint arról korábban beszámoltunk, Dóra – akit Czeizel Endre még életében felvállalt szeretőjeként – a férfi halála után bejelentette igényét a hagyaték bizonyos elemeire. Elsősorban értékes festményeket szeretne magáénak tudni, melyekre két, Czeizel Endrétől született gyermeke jogán tart igényt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.