2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Czeizel szeretője férjhez megy

Férjhez megy az elhunyt Czeizel Endre szeretője, Dóra. A Lokál információi szerint a fiatal hölgy néhány hónapon belül kimondja a boldogító igent egy férfinak, de továbbra is küzd az elhunyt géniusz hagyatékáért.

Miközben zajlik egy Czeizel Endre kislánya fogantatásával kapcsolatos nyomozás a beavatkozást végző kórház ellen és az örökségért is folyik a küzdelem, új életet kezdett Dóra, aki hosszú éveken keresztül a genetikus szeretője volt. Információink szerint a kapcsolat nem sokkal Czeizel halála után kezdődött a férfi és a fiatal jogász között.


– Igyekszünk az életünkből kirekeszteni az Endre szeretőjével kapcsolatos dolgokat, de természetesen mi is tudomást szereztünk a hírről. A mi álláspontunk változatlanul az, hogy a hölgy követelése nem jogos. Szomorú, hogy a közjegyzői hagyatéki eljárás miatt helyszíni szemlén is részt kellett vennie a családtagoknak. Az egyik szemle éppen Endre otthonában zajlott, a másik pedig a hölgynél, nem éppen barátságos hangulatban.

Mi csak abban bízunk, hogy minél előbb elfelejthetjük az egészet, mert ez nem méltó egy ilyen jelentős tudós emlékéhez – nyilatkozta az elhunyt genetikus egyik hozzátartozója.


Budapest, 2015. április 13. Czeizel Barbara, Czeizel Balázs és Czeizel Gábor (b-j) állnak édesapjuk, Czeizel Endre orvos-genetikus mögött a 80. születésnapja alkalmából rendezett köszöntésen Budapesten, a New York Palota egyik rendezvénytermében 2015. április 13-án. MTI Fotó: Mohai Balázs


Czeizel Barbara, Czeizel Balázs és Czeizel Gábor (b-j) állnak édesapjuk, Czeizel Endre orvos-genetikus mögött a 80. születésnapja alkalmából rendezett köszöntésen Budapesten, a New York Palota egyik rendezvénytermében /Fotó: MTI – Mohai Balázs

Mint arról korábban beszámoltunk, Dóra – akit Czeizel Endre még életében felvállalt szeretőjeként – a férfi halála után bejelentette igényét a hagyaték bizonyos elemeire. Elsősorban értékes festményeket szeretne magáénak tudni, melyekre két, Czeizel Endrétől született gyermeke jogán tart igényt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.