2018. március 21., szerda
Benedek

Tech

Hoppá! Az iPhone aksikkal is baj van

Nem az aktuális iPhone 7, vagy 7 Plus készülékekkel van a probléma, hanem az elődjével, a 6-os szériával.

Egy évig szinte kifogástalanul működtek az iPhone 6-os készülékek, ám az utóbbi időkben egyre több meghibásodásról számolnak be a felhasználók. Az egyik ilyen kínos probléma a 6 Plus kijelzőit érinti, ugyanis egyszer csak kimerevedik és nem hajlandó megmozdulni.


A másik meghibásodás a 2015 szeptemberében és októberében gyártott iPhone 6S készülékek akkumulátoránál jelentkezik. A telefon áramforrása egyszer csak gondol egyet és elfelejt áramot leadni a készüléknek, ami ennek következtében kikapcsol.

A cég hivatalosan is elismerte, hogy gondok lehetnek a készülékekkel, ám hivatalos tájékoztatásuk szerint nagyon kevés iPhone-t érint ez a probléma. Ennek ellenére az Apple bejelentette, hogy az érintett eszközökre globális csereprogramot hirdet, tehát a tulajdonosok visszavihetik vagy visszaküldhetik a készülékeiket, amelyeket megjavítanak vagy kicserélnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Svájcban létesít adatfeldolgozó központot a Kaspersky

  Svájcban létesít adatfeldolgozó központot a Kaspersky

  Svájcban létesít adatfeldolgozó központot az orosz Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat az ellene felhozott amerikai és brit vádak semlegesítésére, miszerint az orosz titkosszolgálatoknak módjában áll a felhasználók utáni kémkedésre felhasználni vírusvédő alkalmazásának adatforgalmát.

 • Bemutatkozott a világ első robotzsokéja

  Bemutatkozott a világ első robotzsokéja

  Rich Ricci, a BetBright digitális szórakoztató és online sportfogadási vállalat elnöke és tulajdonosa bemutatta a világ első robotlovasát a Cheltenham fesztiválon, amely az Egyesült Királyság egyik legnagyobb lovaseseménye, ahol a legjobb brit és ír lovak versenyeznek.

 • Egyre lejjebb csúszik a bitcoin árfolyama

  Egyre lejjebb csúszik a bitcoin árfolyama

  Azóta, hogy a Google szerdán bejelentette, hogy júniustól betiltja az összes kriptovaluta és az azokkal való kereskedési opciók reklámozását, a legkeresettebb kriptovaluta, a bitcoin árfolyama szinte töretlenül gyengül.