2017. december 18., hétfő
Auguszta

Belföld

Horror! Megerőszakolta a benyugtatózott, alvó feleségét

Saját gyereke hívta rá a rendőröket arra a férfira, aki megerőszakolta alvó feleségét.

A házaspár megromlott kapcsolata miatt a férj és feleség már külön szobában aludt, azonban szerdán napközben az asszony segítséget kért férjétől, mert túl sok nyugtatót vett be és nem tudott haza menni – írja a Zaol.hu.

A férfi miután haza kísérte, lefektette a nőt, aki azonnal el is aludt. A férj ezután közösült az alvó asszonnyal, de a nő felébredt és segítségért kiáltott. A házaspár 19 éves lánya próbált segíteni az anyjának, azonban a férfi kizavarta a szobából. A lány ezután hívta a rendőrséget – olvasható a lapban.

A  járási ügyészség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság pénteken elrendelt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az Európai Bizottság jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt 3,8 millió eurós (mintegy 1,2 milliárd forint) állami támogatást, miután úgy találta, hogy a repülőtér infrastrukturális fejlesztésére szánt hozzájárulás megfelel az uniós állami támogatásokat célzó szabályozásnak – tájékoztatott az uniós bizottság hétfőn.

  • Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Az ünnepek, az évfordulók erősítik összetartozásunkat, az egyházaink tanítása pedig sokak segítségére szolgálhat az új esztendőben – mondta Áder János államfő, aki hétfőn adventi ebéden fogadta a magyarországi történelmi egyházak vezetőit.