2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Belföld

Horror! Megerőszakolta a benyugtatózott, alvó feleségét

Saját gyereke hívta rá a rendőröket arra a férfira, aki megerőszakolta alvó feleségét.

A házaspár megromlott kapcsolata miatt a férj és feleség már külön szobában aludt, azonban szerdán napközben az asszony segítséget kért férjétől, mert túl sok nyugtatót vett be és nem tudott haza menni – írja a Zaol.hu.

A férfi miután haza kísérte, lefektette a nőt, aki azonnal el is aludt. A férj ezután közösült az alvó asszonnyal, de a nő felébredt és segítségért kiáltott. A házaspár 19 éves lánya próbált segíteni az anyjának, azonban a férfi kizavarta a szobából. A lány ezután hívta a rendőrséget – olvasható a lapban.

A  járási ügyészség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság pénteken elrendelt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.