EUR: 322,53 Ft
CHF: 281,88 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Extra

Hujber: Félisten vagyok!

Úgy gondolja, hogy óriási vele élni, mert olyan, mintha a feleségének lenne egy házisárkánya. Hujber Feri ráadásul félistennek képzeli magát, aminek rendszeresen hangot is ad.

Hujber Feri mindig mond valami olyat, amiről aztán napokig beszélnek. A VIASAT3 ma esti műsorában, a Lakástalkshow-ban arról beszél, hogy egyáltalán nem gondol magáról sokat, ugyanakkor tévedhetetlen személyiségnek tartja magát.
Hujber Feri4 (1)

Hujber a Lakástalkshow-ban a VIASAT3-on Fotó: VIASAT3

– Baromi érdekes vagyok, főleg amiket mondok. Mindig igazam van és jön utánam a világ – magyarázza a színész, Lovász László műsorvezető legnagyobb döbbenetére. Hujber azt is tudja, hogy irritáló személyiség, és persze nem tagadta azt sem, hogy húsz évig mindennap az élete része volt az alkohol, amibe kis híján bele is halt.
Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc és felesége, Cynthia (Fotó: Máté Krisztián)


– Az alkohol szerintem használati cucc, nem menekülés. Ha jól használod, olyan, mint egy sámáni cucc. Nekem az alkohol nagyon sokat segített, de két éve már azt éreztem, hogy inkább árt. Veszélyes volt, mert többször előfordult, hogy piásan játszottam. Pedig előtte úgy használtam a piát, mint egy sámándobot – magyarázza Hujber, aki rengeteget veszekedett a feleségével.

– Tizenöt éve vagyunk együtt a feleségemmel, és amúgy óriási velem élni, mert olyan, mintha lenne egy házisárkányod. Olyan, akit sétáltatni is tudsz! (…) Amikor megszületett a kislányom, a halálba ittam magam. Meg is mondtam a feleségemnek, hogy most meg fogok halni, de nyugi, ha ezt tovább folytatod, akkor a következőnél kicsekkolok és maradsz egyedül a gyerekekkel. Egyszerűen nem hagyott békén. A hegyet sem pereli be senki, ha elhagyod a nyolcezer métert és megfagysz. Ezt szoktam neki mondani…
„Én egy hegy vagyok és te elhagytad a nyolcezer métert. Tapicskolhatsz benne, de elpusztulsz. Utána ne hisztizz, hogy a hegy megölt.” Miután kétszer elpatkoltam, rájött, hogy igazam van és azóta békén hagy.
Persze tudom, hogy nagyon nehéz egy zseni- és messiástudatú emberrel élni, aki még félistennek is tartja magát. Én ezt ráadásul otthon kommunikálom is. Azt szoktam kérdezni, hogy te szembeszállsz a félistennel? Megöllek egy perc alatt, nem kézzel, csak rád nézek. Annak örülj, hogy velem élhetsz! – magyarázza Hujber.

Kapcsolódó Cikkek