EUR: 311,23 Ft
CHF: 265,18 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Szekszárd

Ifjú vegyészek vetélkedtek

A plébánia közösségi házában találkoztak a jövő vegyészei, hogy összemérjék tudásukat. A szekszárdi Szent József Iskolaközpont nyolcadszor rendezte meg a Nagy Szent Albert kémiai csapatversenyt a katolikus iskolák 8. osztályosai számára.

Háromtagú csapatok vetélkedtek, a diákok kísérleti téren és elméletben is megvívtak egymással. A zsűri az első díjat a kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium és Általános Iskola NBA csapatának ítélte. Második lett a Szekszárdi Szent József Iskolaközpont Atomok csapata, a harmadik pedig a tamási Béri Balogh Katolikus Gimnázium Bipilidin csapata.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.