EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Igazi kihívás a karácsony Détár Enikőnek

Élete legnehezebb karácsonyára készül Détár Enikő. Miközben a színésznő gőzerővel dolgozik és építteti új, városszéli otthonát szerelmével, Péterrel, már most megkezdte a karácsonyi előkészületeket.

– Nagyon nehéz megszervezni a karácsonyt egy mozaikcsaládban. Csak az elmúlt két évben tapasztaltam meg, mekkora körültekintést és energiát igényel. Hihetetlen tolerancia kell hozzá mindegyik fél részéről! Nehézség, amit meg kell próbálni humorral kezelni – mesélte Enikő a Ripostnak.

Bemutatták a Banks úr megmentés című filmet a Cinema City Arénában. A filmre meghívták a Madách színház társulatát.

Bemutatták a Banks úr megmentés című filmet a Cinema City Arénában. A filmre meghívták a Madách színház társulatát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.