2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Így pályázzon, ha az Erzsébet-programmal üdülne!

Újra megnyíltak az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatai a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők és a nagycsaládosok előtt. Előbbiek november 25-ig, péntekig jelentkezhetnek, utóbbiak december 1–30. között adhatják be pályázataikat.

Érdemes ezt mielőbb megtenni, hiszen folyamatosan fogynak a rendelkezésre álló helyek. A konkrét jelentkezéseket a már megszokott módon, az Erzsébet-program honlapján, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet benyújtani. A pályázói profil létrehozása és véglegesítése után a kitöltött és tanúk által is aláírt „Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez” elnevezésű dokumentumot kell felölteni a profilba. Ez a formula szintén a honlapról tölthető le.


A pályázatot ezt követően a pályázati felületre megadott felhasználónévvel és jelszóval belépve lehet benyújtani. Fontos, hogy azoknak, akik 2016-ban már létrehoztak egy profilt, csak az adataik felülvizsgálatát kell elvégezniük, ezt követően rögtön jelentkezhetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.

 • Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, majd főként a középső és a keleti országrészben alacsonyszintű felhőzet képződik, valamint hajnalban nyugaton növekszik, vastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, északkeleten havas eső, hó előfordulhat.