EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Egyéb Hódmezővásárhely

Izzott a lábuk alatt a parkett

Előzetesen 187 pár jelentkezett a XI. Fekete Sas Kupára, amelyen az egészen apróktól a felnőtt korcsoportig mindenki parkettre lépett standard és latin táncok kategóriájában.

Nagyon különleges élmény a pároknak a Fekete Sas exkluzív báltermében versenyezni. Általában ezeket a rendezvényeket sportcsarnokokban szervezik meg, így itt, Hódmezővásárhelyen már maga a környezet is különlegessé varázsolja ezt a napot.

HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 10

Természetesen a hazai színeket is szép számban képviselték. A Promenád Táncsport Egyesület versenyzői szépen helytálltak, több pár is a dobogón végzett.

HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 4

Emellett a Fekete Sas bálterme csordulásig megtelt szurkoló szülőkkel, családtagokkal, illetve laikusokkal, akik pusztán a tánc szeretete, a mozdulatok szépsége miatt érkeztek a rendezvényre.

HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 8

A délelőtt folyamán a kisebbek mutatkoztak be sikerrel, tánctudásuk, illetve a fiatalságukból adódó báj minden jelenlévőt elvarázsolt. Ahogy múlt az idő, a programokban egyre magasabb kategóriájú versenyszámok következtek.HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 7

A felnőttek mezőnyét szemlélve nyilvánvalóvá vált, hogy mennyire összetett sportról, illetve művészetről beszélhetünk. A hangulat az este folyamán hágott a tetőfokára, rengetegen szurkoltak a versenyzőknek.

HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 1

A táncos produkciók közé pedig még egy lánykérés is befért…

HO_fekete sas kupa táncverseny tánc 12

Csaba valami váratlan, nem megszokott dologgal szeretett volna kirukkolni, és a Fekete Sas, illetve a táncverseny mind küllemében, mind hangulatában megfelelőnek tűnt.

Joó Csaba ezt a rendezvényt választotta, hogy feltegye kedvesének, Sövényházi Szilviának a nagy kérdést. Szilvit teljesen váratlanul érte a lánykérés, de látszott rajta a megindultság, teljesen a hatása alá került, alig jutott szóhoz. Mint mondta, egy percig sem gondolkodott azon, mit válaszoljon.

Kapcsolódó Cikkek