2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Kate Hudsonnal vigasztalódik Brad Pitt

A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint a válófélben lévő Brad Pitt az Oscar-jelölt Kate Hudsonnal randizgat. Az újdonsült románc pikantériája, hogy Pitt és Angelina Jolie hivatalosan még alá sem írták a válási papírokat, Kate pedig tavaly szakított második gyermeke apjával, Matt Bellamyval.

Egy közeli ismerősük elmondása szerint „Kate és Brad az utóbbi hetekben igencsak közel kerültek egymáshoz, sokat találkozgattak és vacsoráztak együtt. Mindkettőjüket nagyon megviselte a magánéleti kudarcuk, remélem, együtt sikerül megtalálniuk a boldogságot.”


Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.