EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Kate Hudsonnal vigasztalódik Brad Pitt

A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint a válófélben lévő Brad Pitt az Oscar-jelölt Kate Hudsonnal randizgat. Az újdonsült románc pikantériája, hogy Pitt és Angelina Jolie hivatalosan még alá sem írták a válási papírokat, Kate pedig tavaly szakított második gyermeke apjával, Matt Bellamyval.

Egy közeli ismerősük elmondása szerint „Kate és Brad az utóbbi hetekben igencsak közel kerültek egymáshoz, sokat találkozgattak és vacsoráztak együtt. Mindkettőjüket nagyon megviselte a magánéleti kudarcuk, remélem, együtt sikerül megtalálniuk a boldogságot.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.