EUR: 310,06 Ft
CHF: 268,18 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Kiállt fia mellett Madonna

Fotó: instagram

/Fotó: Instagram

Drogbirtoklásért tartóztatták le Madonna 16 éves fiát, Roccót, az énekesnő azonban kiállt csemetéje mellett.

– Szeretem a fiamat, ő nem egy vadember, csak egy gyerek, aki a tinédzserkorát éli. Vannak, akik sokkal rosszabbak nála – szabadkozott Madonna. Roccót még szeptemberben, otthona közelében tartóztatták le, miután a szomszédai ráhívták a rendőröket.

A tinit állítólag többször látták marihuánás cigit szívni, és amikor a rendőrség igazoltatni akarta, megpróbált megszabadulni a bizonyítéktól, ám ez nem sikerült neki. A motozás után is találtak nála kábítószert, ezért letartóztatták, majd az óvadék letétele után – amit édesanyja, Madonna fizetett ki – szabadon is engedték – írta a Mirror.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.