2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Külföld

Kizuhant egy helikopterből a James Bond-filmek kaszkadőre

Steve Truglia, többek között a James Bond-filmek egyik kaszkadőre 90 méteres magasságból kizuhant egy helikopterből. A balesetben az 54 éves dublőr életét veszítette.

A kaszkadőr a kínai Csungkingban egy akciójelenet forgatása alatt akart kiugrani egy kötéllel, ám az valami oknál fogva nem tartotta meg és a mélybe zuhant. A Sun úgy tudja, hogy Steve már korábban is panaszkodott a kötél teherbírására. Többször is jelezte, hogy nem fogja elbírni a súlyát.

Korábban a brit kaszkadőr egyébként szerepelt a Ryan közlegény megmentésében, de A holnap markában és A világ nem elég című James-Bond filmekben és többszőr vállalt veszélyes jeleneteket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.