EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Klapka György még mindig gyászol

Öt éve karácsonykor halt meg Mary Zsuzsi énekesnő, aki négy gyermekkel ajándékozta meg Klapka Györgyöt. A család azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát, és karácsony közeledtével rendre előtörnek a fájó emlékek. Klapka a Ripostnak mesélt arról, hogyan telnek azóta az ünnepek.

– Újra és újra átéljük azt a napot. De nincs mit tenni, muszáj elfogadnunk, bármennyire is fáj. A karácsonyt együtt tölti az egész család, szilveszterkor viszont elhagyjuk az országot. A Kanári-szigetekre utazunk, éppúgy, mint a tragédia után  mondta Klapka.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.