EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Klárika megölésével vádolták Kordát

Korda György és Balázs Klári 34 éve él boldog házasságban, mi több, idén újra örök hűséget fogadtak egymásnak. De ki gondolná, hogy ezt az évtizedek óta tartó idillt egyszer gyilkosság gyanúja árnyékolta be?

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Az énekes és felesége az ATV-n futó Esti Frizbiben mesélt életük egyik legszörnyűbb élményéről. Sok évvel ezelőtt éppen Mexikóban élvezték volna a nyári napsütést, amikor itthon egyik pillanatról a másikra olyan pletyka kapott szárnyra, hogy Gyuri bácsi megölte Klárikát.

– Az én drága anyámat, szegénykémet nagyon földhöz vágta, hogy azt terjesztették, megöltem a feleségem. Két rendőr is kiment hozzá engem keresve, mire ő elmondta, hogy épp külföldön vagyok Klárikával. Erre a rendőrök közölték vele, hogy az lehetetlen, mert megöltem Klárikát! Anyám először azt hitte, csak viccelnek, de miután a rendőrök közölték, hogy ez véresen komoly, édesanyám összeesett és elájult – idézte fel a történteket az előadóművész, aki annyira megrémült a itthoni pletykaáradattól, hogy haza sem akart jönni.

– Olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy tényleg megijedtem, és betelefonáltam a belügyminisztériumba, hogy ha a televízió nem közvetíti a megérkezésünket élőben a reptérről, akkor nem megyek haza – mesélte Gyuri bácsi, akit, mint később kiderült, a saját barátai húztak csőbe.

– Nádas Gyuri meg Koncz Géza poénkodott. Ültek, iszogattak, és úgy gondolták, ki kellene találni valami hülyeséget, nehogy már „hideg van, tél van, Kordáék meg a melegben jól érezzék magukat”. Másnap futótűzként terjedt a hír, és a városban mindenki azt  suttogta, hogy Gyuri meggyilkolt – kacagott fel Klárika, akit férje ezek után már az erkélyről sem engedett kihajolni a nyaraláson.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.