2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Klárika megölésével vádolták Kordát

Korda György és Balázs Klári 34 éve él boldog házasságban, mi több, idén újra örök hűséget fogadtak egymásnak. De ki gondolná, hogy ezt az évtizedek óta tartó idillt egyszer gyilkosság gyanúja árnyékolta be?

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Az énekes és felesége az ATV-n futó Esti Frizbiben mesélt életük egyik legszörnyűbb élményéről. Sok évvel ezelőtt éppen Mexikóban élvezték volna a nyári napsütést, amikor itthon egyik pillanatról a másikra olyan pletyka kapott szárnyra, hogy Gyuri bácsi megölte Klárikát.


– Az én drága anyámat, szegénykémet nagyon földhöz vágta, hogy azt terjesztették, megöltem a feleségem. Két rendőr is kiment hozzá engem keresve, mire ő elmondta, hogy épp külföldön vagyok Klárikával. Erre a rendőrök közölték vele, hogy az lehetetlen, mert megöltem Klárikát! Anyám először azt hitte, csak viccelnek, de miután a rendőrök közölték, hogy ez véresen komoly, édesanyám összeesett és elájult – idézte fel a történteket az előadóművész, aki annyira megrémült a itthoni pletykaáradattól, hogy haza sem akart jönni.

– Olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy tényleg megijedtem, és betelefonáltam a belügyminisztériumba, hogy ha a televízió nem közvetíti a megérkezésünket élőben a reptérről, akkor nem megyek haza – mesélte Gyuri bácsi, akit, mint később kiderült, a saját barátai húztak csőbe.


– Nádas Gyuri meg Koncz Géza poénkodott. Ültek, iszogattak, és úgy gondolták, ki kellene találni valami hülyeséget, nehogy már „hideg van, tél van, Kordáék meg a melegben jól érezzék magukat”. Másnap futótűzként terjedt a hír, és a városban mindenki azt  suttogta, hogy Gyuri meggyilkolt – kacagott fel Klárika, akit férje ezek után már az erkélyről sem engedett kihajolni a nyaraláson.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.