EUR: 324,28 Ft
CHF: 278,70 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Életmód

Lakatos Levente: A nyilvános szexre bukunk

Sexy young couple in blue jeans and white tank tops, Image: 184374054, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

A férfi legyen a csábító ( Profimedia)

A kortárs felnőttirodalom fenegyereke, Lakatos Levente saját bevallása szerint nem erotikus, hanem modern romantikus könyveket ír. Legújabb kötete apropóján lapunknak arról mesélt, milyen titkos vágyaik vannak a magyar fiataloknak, és az is kiderült, hogy mennyire írja bele a saját szexuális kalandjait a könyveibe.

Hat éve írja az erotikus regényeit! Tapasztalatai szerint miben változott a magyarok hozzáállása a szexualitáshoz? 


– Az első regényem, a Barbibébi nagy felháborodást keltett a bevállalóssága miatt. Új volt még a hazai piacon a szexualitás ilyen típusú ábrázolása. Sokat segített a megítélésben A szürke ötven árnyalata című trilógia, hiszen ott a szex egy elég szélsőséges válfaját, a szado-mazót dolgozta fel az írója. Ehhez képest már minden enyhébbnek tűnt. Az első könyveim után kaptam olyan leveleket lányoktól, akiknek izgalmasabb és változatosabb lett a szexuális életük, sőt, odaadták a szerelmüknek is a könyvet, akiknek meg a teljesítményük lett jobb.

– Úgy tudom, korábban készített egy felmérést a témában az olvasói körében. Mi mozgatja meg a legjobban a fiatalok fantáziáját a szexben?


– A 20-as, 30-as korosztály legnagyobb részét a lekötözős szex, a szex a szabadban, a szexjátékszerek bevonása az aktusba, illetve a kosztümös szerepjáték érdekli.

– Mit gondol, szükség van az erotikus-romantikus irodalomban a szexuális korlátokra? 

– Igen, például a klasszikus felállásokat nem szabad megbolygatni. Igenis a férfi csábítsa el a nőt, és ne a gyengébbik nem tagjai alázkodjanak meg a pasik előtt. Nem szabad obszcén módon leírni a szexuális aktusokat, így nem használom a durvább szavakat. Sokkal szebben kell ezeket megfogalmazni vagy körülírni, hiszen így még inkább lehet fokozni a olvasók izgalmát. A legújabb könyvemben, a Szigor II. – A pillangók ébredésében nincsenek pornográf leírások, inkább olyan aktusokat írtam le, amelyek valamiért speciálisabbak az átlagnál.

– Mint például?

– Annyit elárulhatok, hogy egy rózsát is lehet segédeszközként használni egy szeretkezés során.

– A szórakoztató erotikus irodalomban sokszor egy idealizált világba csöppenünk!

– Igen, mert az emberek ki akarnak törni a szürke hétköznapokból, és nem a mindennapi problémáikra kíváncsiak. A főhősök, Igor és Liza is „majdnem tökéletes” karakterek, továbbá az új könyv eseményeinek nagy része Rodoszon játszódik.

– Mennyire írja bele a saját szexuális kalandjait a regényeibe?

– Nem vagyok gátlásos ember, szóval bele szoktam. A Bomlás című regényemben az egyik korábbi kapcsolatomat dolgoztam fel, az Aktus című könyvemben a két főszereplő érzelemvilágába építettem bele az életemet. Mostanában szeretek kísérletezni és új dolgokat kipróbálni az ágyban, ezekből a tapasztalatokból merítettem a Szigor első két epizódjának erotikus jeleneteit.

IMG_1262_levi2

Lakatos Levente saját életét is beépíti hősei történetébe

Kapcsolódó Cikkek

  • Jó befektetés a garázs

    Jó befektetés a garázs

    A lakáspiaci áremelkedés, a magyar autópiac jelentős bővülése, a parkolási díjak emelkedése és a parkolóhelyek szűkössége is hozzájárult a garázspiac átalakulásához.

  • Ez okozhatja a szemszárazságot!

    Ez okozhatja a szemszárazságot!

    Minden harmadik embert érinti a száraz szem betegség, idősebb korban pedig ennél is gyakoribb, főként a nők körében – mondta Dr. Németh János. A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának tudományos igazgatóhelyettese hozzátette, hogy a szemfelszínt, a kötőhártyát és a szaruhártyát könnyréteg védi a kiszáradástól, és ez a funkció sérül ezen kórkép során. Nagyon sok minden okozhatja, például az, hogy nem megfelelő a könny összetétele vagy mennyisége, de lehet gyógyszerek mellékhatása, illetve környezeti tényezők hatása is.