EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Lilly és Willy lesz a vb kabalája

A nemek közötti egyenlőség jegyében mutatták be a jövő évi vizes vb kabaláit: a Water Lilly névre hallgató vízililiom a hölgyeket, kollégája, Water Willy az urakat képviseli.

A figurákat, amelyek Tatai Tibor grafikusművész alkotásai, az első kabala, a rémisztő Bol-dog bukása nyomán kiírt pályázaton választották ki. Szántó Éva, a Bp2017 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vb-re szóló jegyeket december 1-jétől lehet megvásárolni online a www.fina-budapest2017.com honlapon, valamint az Eventim hagyományos jegyértékesítő hálózatán keresztül. Az előfutamokra és a selejtezőkre már 500–1000 forintért is hozzá lehet jutni a belépőkhöz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.