EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Sport

Lilly és Willy lesz a vb kabalája

A nemek közötti egyenlőség jegyében mutatták be a jövő évi vizes vb kabaláit: a Water Lilly névre hallgató vízililiom a hölgyeket, kollégája, Water Willy az urakat képviseli.

A figurákat, amelyek Tatai Tibor grafikusművész alkotásai, az első kabala, a rémisztő Bol-dog bukása nyomán kiírt pályázaton választották ki. Szántó Éva, a Bp2017 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vb-re szóló jegyeket december 1-jétől lehet megvásárolni online a www.fina-budapest2017.com honlapon, valamint az Eventim hagyományos jegyértékesítő hálózatán keresztül. Az előfutamokra és a selejtezőkre már 500–1000 forintért is hozzá lehet jutni a belépőkhöz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Franciaország a futball trónján

  Franciaország a futball trónján

  Előzetesen minden adott volt ahhoz, hogy a moszkvai Luzsnyiki Stadion 78 ezer szurkolója méltóképpen ünnepelhesse meg a futball és az egész sportvilág legfontosabb eseményét, a labdarúgó-világbajnokság döntőjét.

 • Másodszor világbajnok Franciaország!

  Másodszor világbajnok Franciaország!

  Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.

 • Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét megelőző szombat éjszaka a horvát szurkolók hatalmas többségben voltak a rivális francia drukkerekkel szemben Moszkva belvárosában.