EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Magyar rászorulókat segít Harrison Ford és Ryan Gosling

A két hollywoodi színész Andy Vajnának küldte el két dedikált plüssmackóját, hogy azt Törőcsik Mari és Kárász Róbert elárverezze. A világsztárokon kívül hazai hírességek is részt vesznek a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány árverésén.

Kárász Róbert. Ryan Gosling és Harrison Ford sztár macik a Premier Kult Caféban. 2016.11.24 Fotó- Csudai Sándor-23

Ryan Gosling a krém színű mackót dedikálta, míg Ford egy cuki kis koalát írt alá, hogy minél többet adjanak érte

Kárász Róbert kérésére Andy Vajna még október közepén megígérte, rábeszéli az éppen Budapesten forgató két hollywoodi barátját, Harrison Fordot és Ryan Goslingot, adjanak egy-egy dedikált plüssjátékot a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványnak, amelyeket majd november végén árvereznek el, hogy a bevételből a fogyatékkal élők munkahelyteremtését támogassák.


– Andy három napja eljuttatta hozzánk a két dedikált macit, így a jövő héten szerdán húsz hazai híresség plüssjátékain és személyes tárgyain kívül immár a két világsztár mackói is kalapács alá kerülnek – lelkendezett a Lokálnak Kárász Róbert. – Idén is csupa hiteles és sikeres embert kértünk fel jótékonykodásra a sport, a művészet, a közélet világából, akik valódi teljesítménnyel vívták ki az elismerést.

Törőcsik Mari, aki a kezdeményezés egyik alapítója, nem győzött hálálkodni a két színész felajánlásáért.


– El vagyok ragadtatva Harrison Ford és Ryan Gosling nemes gesztusán, hogy támogatják a célkitűzéseinket – mondta a Lokálnak meghatottan Törőcsik Mari. A kollégáim emberként is jelesre vizsgáztak. Hálásan köszönöm nekik, hogy ha személyesen nem is lehetnek jelen, de a maguk módján mégis részt vesznek a kezdeményezésben.

Cannes, 2014. május 20. Ryan Gosling amerikai színész-rendező a Lost River című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2014. május 20-án. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

/Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Az árverés november 30-án este hat órakor a Premier Kult Caféban kezdődik, és előzetes regisztráció után lehet rajta részt venni. Ott lesz Andy Vajna is, aki minden évben több millió forinttal támogatja az alapítványt.

Erőss Zsolt dzsekije is kalapács alatt

A legnépszerűbb olimpikonokon kívül jelen lesz Nemes Jeles László és Till Attila filmrendező, Thuróczy Szabolcs színművész és kollégája, Börcsök Enikő, de ott lesz Törőcsik András egykori futballista és Fenyvesi Zoli kerekesszékes futó is. Nemcsak macik, személyes tárgyak is kalapács alá kerülnek, Szász Emese például felajánlotta az olimpiai vívókesztyűjét, Imre Géza a mezét, Kenderesi Tomi pedig az úszósapkáját és a szemüvegét hozta el. A tragikus sorsú hegymászó, Erőss Zsolt özvegyétől, Sterczer Hildától a férje dzsekijét kapta meg az alapítvány.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.