EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Aktuális

Megválasztották az ország legjobb játékait

Negyedszer hirdettek győztest az „Ország Játéka” nevű versenyen, amelyen idén kétszer annyian voksoltak, mint tavaly.

A közönségszavazatoknak köszönhetően a Duplo-számvonat lett a legjobb bébijáték, de a Lego aratott: a Technic lett a fiúk kedvence, a Friends-hullámvasút a lányoké, míg a GeoMag nemcsak a szavazatok, de a zsűri szerint is a legjobb építőjáték. orszag-jateka1-2016

Az interaktív csoportban egy Candy-póni nyert, a társasjátékok között Bogyó és Babóca, míg a készségfejlesztők közül a Crayola rajzoló teknőce kapta a legtöbb szavazatot. A versenyen a szavazók is nyerhettek: egy szeremlei, egy bátonyterenyei és egy pákozdi óvoda ajándékcsomagot nyert.

Kapcsolódó Cikkek

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.

 • Csalók verik át az idős embereket

  Csalók verik át az idős embereket

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárőrökkel együttműködve bűnmegelőzési programot indított az idősek védelmében. Az utóbbi időben több olyan eset látott napvilágot, amikor este, vagy éjszaka azzal hívtak fel bűnözők idős embereket, hogy bajba került, vagy balesetet szenvedett az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége.

 • Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Gyomorforgató és botrányos, ami a Jobbikban folyik. A Ripost értesülései szerint ugyanis
  visszakerül a párt vezetésébe az a Kulcsár Gergely, aki korábban meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok Duna-parti emlékművét.