EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Aktuális

Megválasztották az ország legjobb játékait

Negyedszer hirdettek győztest az „Ország Játéka” nevű versenyen, amelyen idén kétszer annyian voksoltak, mint tavaly.

A közönségszavazatoknak köszönhetően a Duplo-számvonat lett a legjobb bébijáték, de a Lego aratott: a Technic lett a fiúk kedvence, a Friends-hullámvasút a lányoké, míg a GeoMag nemcsak a szavazatok, de a zsűri szerint is a legjobb építőjáték. orszag-jateka1-2016

Az interaktív csoportban egy Candy-póni nyert, a társasjátékok között Bogyó és Babóca, míg a készségfejlesztők közül a Crayola rajzoló teknőce kapta a legtöbb szavazatot. A versenyen a szavazók is nyerhettek: egy szeremlei, egy bátonyterenyei és egy pákozdi óvoda ajándékcsomagot nyert.

Kapcsolódó Cikkek

 • Leírták a homeopátiás készítményeket

  Leírták a homeopátiás készítményeket

  Hatalmas port kavart szerdán az a kiadott szakvélemény, amiben azt állítja az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete, hogy homeopátiás gyógyszerek semmire sem jók, egyik gyógyhatása sem bizonyított.

 • Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyert a magyar kormány Brüsszelben: az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elfogadta a magyar fellebbezését annak a két bangladesi menedékkérőnek az ügyében, akik miatt a testület korábbi elsőfokú ítéletében jogtalan fogvatartás címén fejenként 5,8 millió forintos kártérítést ítélt meg Magyarország ellen.

 • Nyomkövetőt kap M. Richárd

  Nyomkövetőt kap M. Richárd

  A Dózsa György úti baleset kapcsán meggyanúsított M. Richárd nyomkövetőt kap. A férfi már egy hónapja házi őrizetben van, és ez a döntés értelmében további három hónapig így is marad.