EUR: 310,06 Ft
CHF: 268,18 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Mel B-nek nem kellett Williams

„Az összes egykori Spice Girls lefeküdt Robbie Williamsszel rajtam kívül” – állította Mel B az ausztrál The Kyle and Jackie O Show-ban.

Az énekesnő korábban már többször is kikotyogta volt kolléganői titkait a nyilvánosságnak, ezzel csak mélyítve az amúgy sem kis szakadékot a csapat egykori tagjai között. Mint kiderült, Mel azért nem engedte be az angol énekest az ágyába, mert tudta, hogy Robbie már lefektette a lányegyüttes többi tagját, és nem akart ő lenni a következő strigula az énekes igencsak hosszú listáján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.