2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Aktuális

Migránsok ellen fegyverkeztek Győrkösék

Migránsok ellen tervezett erőszakos támadások miatt gyűjtötték be a hatóságok a Győrkös család által vezetett Nemzeti Arcvonal tagjait – értesült lapunk.

Mint ismert, a múlt hét elején a Központi Nyomozó Főügyészség és a Terrorelhárítási Központ tizenegy, a szélsőséges hungarista szervezethez tartozó személynél tartott házkutatást és három embert előzetes letartóztatásba is helyezett a bíróság.


A Bors információi szerint a Nemzeti Arcvonal alapítója, az október 26-án Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy (posztumusz alezredes) halálát okozó Győrkös István elsőszülött fiánál, a szervezetet most irányító ifj. Győrkös Istvánnál is találtak illegálisan tartott lőszereket.

A férfi ellen a Központi Nyomozó Főügyészség  lőszerrel való visszaélés és közösség tagjai elleni erőszak előkészülete miatt indított eljárást. A Lokál úgy tudja: a Nemzeti Arcvonal tagjait azzal gyanúsítják, hogy Magyarországon tartózkodó migránsok nagyobb csoportja ellen készítettek elő véres merényletet, amelyet azonban sikerült megelőzniük a hatóságoknak.


Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Birodalmi bemutató

    A nap képe: Birodalmi bemutató

    A kritikusok szerint egy Star Wars filmtől elvárható kalandokkal teli Az utolsó Jedik című sci-fi, amelynek világpremierjét szombat este tartották a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban.

  • Denevérek ejtették túszul a kisváros lakóit

    Denevérek ejtették túszul a kisváros lakóit

    Több mint 200 ezer nagy testű denevér lepett el egy kisvárost Ausztráliában. A repülőkutyák az elmúlt héten árasztották el Charters Towert, ahol szörnyű bűz terjeng és elviselhetetlenné vált a visító hang.