EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Aktuális

Migránsok ellen fegyverkeztek Győrkösék

Migránsok ellen tervezett erőszakos támadások miatt gyűjtötték be a hatóságok a Győrkös család által vezetett Nemzeti Arcvonal tagjait – értesült lapunk.

Mint ismert, a múlt hét elején a Központi Nyomozó Főügyészség és a Terrorelhárítási Központ tizenegy, a szélsőséges hungarista szervezethez tartozó személynél tartott házkutatást és három embert előzetes letartóztatásba is helyezett a bíróság.


A Bors információi szerint a Nemzeti Arcvonal alapítója, az október 26-án Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy (posztumusz alezredes) halálát okozó Győrkös István elsőszülött fiánál, a szervezetet most irányító ifj. Győrkös Istvánnál is találtak illegálisan tartott lőszereket.

A férfi ellen a Központi Nyomozó Főügyészség  lőszerrel való visszaélés és közösség tagjai elleni erőszak előkészülete miatt indított eljárást. A Lokál úgy tudja: a Nemzeti Arcvonal tagjait azzal gyanúsítják, hogy Magyarországon tartózkodó migránsok nagyobb csoportja ellen készítettek elő véres merényletet, amelyet azonban sikerült megelőzniük a hatóságoknak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Járni sem bírt Juncker

  Járni sem bírt Juncker

  Ismét nagyot alkotott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Most a ,múltheti NATO-csúcson tűnt részegnek, sőt több ember kellett támogassa, mert járni is alig bírt.

 • Veronai tragédia: nem fizet a busztársaság

  Veronai tragédia: nem fizet a busztársaság

  A fájdalom nem szűnik, a költségek nőnek, felelős még nincs, és bocsánatot sem kért senki. A Veronai buszbaleset áldozatai hiába várnak támogatást a busztársaságtól.

 • A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok – jelentette a Welt am Sonntag című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap.