EUR: 311,01 Ft
CHF: 287,85 Ft
2017. április 24., hétfő
György

Egyéb Miskolc

Miskolc felkészült a télre!

Az időjósok szerint hamarosan megérkezik az első hó, ez azonban már nem okozhat gondot Miskolcon. A közútkezelő mellett a miskolci önkormányzat is felkészült a télre.

Mintegy tíz speciális munkagép áll készenlétben, hogy eltakarítsák a havat a város kezelésében álló közutakról, keddtől pedig már működik a hóügyelet diszpécserszolgálata is, ahol a lakosság bejelentéseit fogadják.

Hókotrók sorakoznak a Mirehuköz telephelyén - fotó: Lokál

Hókotrók sorakoznak a Mirehuköz telephelyén – fotó: Lokál

A munkagépek mellett azért az élő munkaerőre is szükség lesz. A járdák, lépcsők, busz- és villamosmegállók síkosságmentesítését továbbra is kézi erővel végzik majd a Városgazda munkatársai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Nyolcvanhat évesen elhunyt Magdalena Abakanowicz világhírű lengyel szobrász – közölte pénteken a lengyel közszolgálati televízió.

 • Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  A kormány elmúlt években tett intézkedéseinek köszönhetően mind a gyógyszerkasszában, mind a betegek gyógyszerkiadásaiban pozitív volt a változás – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Szakács László MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.

 • Topon a kerületi diákok

  Topon a kerületi diákok

  A kompetenciamérés alapján a 277 budapesti intézmény közül az első 15 között végzett a Vörösmarty és a Gloriett iskola.