EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Miss Universe Hungary – Veronika lett Vajna Timi legszebb angyala

Magabiztos, gyönyörű és ő Magyarország legszebb lánya – a TV2 show-műsorában megválasztották a Miss Universe Hungary királynőjét, Bódizs Veronikát.

Korábban már írtunk arról, hogy neki volt a legnehezebb lelkileg a versenyre való felkészülés, hisz párjával a megmérettetés előtt szakítottak, épp a szépségverseny miatt. Veronika most neki is bizonyíthatott, hogy igenis képes elérni az álmait! Az első udvarhölgy Kozma Claudia, míg a második Bertók Fruzsina Gina lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.