2017. november 03., péntek
Győző

Program

Musical-Pódium felsőfokon!

Finisébe érkezett a Musical Pódium című nagyszabású revűelőadás előkészülete. Az énekes-táncos show-műsort november 27-én 18 órától mutatják be a Fészek Művészklubban.
musical podium kollázs1Mint azt Kriszt László, az előadás rendezője a lokal.hu-nak elmondta, a fellépők közül mindenkinek bírnia kellett valamilyen színpadi egyéniséggel, kisugárzással, s ennek a színpadi jelenlétnek egyeznie kellett vagy a szakmai tusásával. Akik hozták mind a kettőt, azok maradhattak a műsorban, akik nem,  nos azok más irányba mentek, persze ebből nem volt harag.
– Sajnos nem tehettem mást, hiszen csak ez garantálja, hogy sikeres lesz az előadás. Szerencsére rengeteg tehetséges művész van köztünk.  Heiter Ági, Pál Julianna, Pálinkás László, Szabó Éva,  Florosz Zoi, Kovács Dorina, Kövér Erika, G. Z, Onix Lan, Kabai Alex, Daniel Rosenfeld,
Vincze Erika, Major Bea, Mravik Fanni, Kéri Zsolt, Serbán Andrea és Szeghalmi Endre mind megérdemli, hogy fellépjen a showban, melynek műsorvezetői  Ivi Angel és Cserháti Pál  lesznek. A legnagyobb gond a mai világban egyébként az, hogy ezek a tehetségek itt voltak eddig is, maximum senkit sem érdekeltek. Engem viszont igen, és amikor legelőszőr leültünk, pont azt ecseteltem nekik, hogy bízzanak magukban a tudásukba, és ne azt nézzék hogy ebben az el-celebesedett világban nincs rájuk szükség. Mert bizony van egy olyan közönség réteg, akik viszont csak a hozzájuk hasonló tudású művészekre vevő, és ez a csapat ilyen, ahogy mondanák, brutális hangok. Amikor még nyár végén kialakult a fejembe ez
a műsorterv, akkor azt néztem a későbbi castingokon, hogy a jelentkezők rendelkeznek e komplex tudással, tudásszinttel, s ez nem lehetett átlagos.
A rendező lapunknak elmondta, a műsor nyilvános főpróbája november 26-án lesz, a premierre 27-én kerül sor, és lesz egy előadás december 30-án is, mindegyik 18 órai kezdéssel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Indul a Szent Márton-napi Libalakoma

  Indul a Szent Márton-napi Libalakoma

  A Szent Márton-napi legenda újjáélesztése, széleskörű megismertetése és népszerűsítése érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát.

 • Csodagömb – cirkuszi nagykarácsony

  Csodagömb – cirkuszi nagykarácsony

  November 4-én, szombaton este mutatja be Csodagömb – Cirkuszi Nagykarácsony című új műsorát a Fővárosi Nagycirkusz. A klasszikus cirkuszi számokból felépülő műsor varázslatos világában fellépnek zsonglőrök, akrobaták, bűvészek, lovas akrobaták (egyenesen Minszkből), egy megnyerő stílusú illuzionista, egy bájos indiai elefánt és egy varázslattal kacérkodó un.

 • Forrt a levegő, izzott a parkett

  Forrt a levegő, izzott a parkett

  Október utolsó hétvégéjén a tánc, a ritmus, a csillogás varázslata lengte be a Zalakerámia – Sport- és Rendezvénycsarnokot, ahol az első napon a X. Zala Open Nemzetközi Standard és Latin Formációs Táncversenyen, a második napon pedig a XVIII.