2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb Kecskemét

Negyedszer is világbajnok!

A kecskeméti Boronkay Péter – aki Rióban is képviselte hazánkat – negyedik világbajnoki aranyát szerezte, miután megnyerte az Ausztrál Tereptriatlon Világbajnokságot, az ITU Cross Triathlon World Championshipset.

A Dr. Bátorfi AKTK- Mercedes Benz gyár KMSE kiválósága már háromszor állt a dobogó legfelső fokán, így nem titkolt szándéka volt, hogy ebben az évben újra megvédi címét. A kemény és kitartó munka meghozta gyümölcsét, Péter sikerrel járt és megszerezte élete negyedik tereptriatlon-aranyát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.