2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XIX.kerület

Nem feledünk, Öcsi!

Tíz éve hunyt el a világ valaha élt legjobb labdarúgója, Puskás Ferenc. Kispest díszpolgárára a róla elnevezett iskolában is megemlékeztek a kerek évforduló alkalmából. 

A Magyar Labdarúgó Szövetséget képviselő Dunai Antal úgy fogalmazott a megemlékezésen, hogy szerencsésnek vallhatja magát, mert ismerhette a legendás játékost, és kisgyermekként játszani is láthatta. Szenzációs embernek, nagyszerű labdarúgónak nevezte Öcsit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.