2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Nemcsák Károly botrányt okozott a bíróságon

Ronda jeleneteknek lehettek szemtanúi a Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válóperi tárgyalásán jelen lévő újságírók. A színházigazgató ugyanis válogatott káromkodásokkal illette a sajtómunkásokat, sőt egyiküket meg is lökte. A párhoz közel állók szerint és Nemcsák viselkedése alapján csúnya válásra lehet számítani.

nemcsák Károly, József Attila Színház évadbejelentő sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

/Fotó: Máté Krisztián

A Szomszédokból megismert és immár a József Attila Színház igazgatójaként dolgozó Nemcsák Károly a békéltető tárgyalás kezdete előtt körülbelül háromnegyed órával megérkezett, feleségét, Darvasi Ilonát azonban hiába várták, ő nem ment el a bíróságra. A sajtó munkatársai az épület előtt várakoztak, amin Nemcsák Károly annyira feldühödött, hogy nyomdafestéket nem tűrő szavakkal küldte melegebb éghajlatra az általa patkányoknak titulált újságírókat, mielőtt beviharzott a tárgyalóterembe. Dühe később sem csillapodott. A békéltető tárgyalás ugyan zárt körű volt, de a teremből kiszűrődő hangok alapján a színész többször is felemelte a hangját, kiabált, indulatos volt a zárt ajtók mögött is. A tárgyalás berekesztése után Nemcsák Károly a bíróság hátsó ajtaján távozva próbálta kikerülni az újságírókat, idegességében többször kellett próbálkoznia a tolatással, míg végül nagy gázzal kihajtott a parkolóból.


Fotó: dfp

/Fotó: dfp

A sztárpár huszonegy évnyi házasságot szeretne most lezárni, de úgy tűnik, az indulatok miatt nem lesz egyszerű és békés a válás. A Turay Ida Színház igazgatóját, Darvasi Ilonát állítólag mindez annyira megviseli, hogy mély fájdalma elől a munkájába menekült, névtelen források szerint nem is tervezte, hogy kedden elmegy válóperének első kitűzött tárgyalására.

– Rengeteget dolgozik, biztosan így próbálja feldolgozni a válását és a sérelmeit. Igyekszik azt mutatni, hogy jó a hangulata, néha-néha kissé ingerültebb, de ez teljesen érthető ebben a feszült időszakban. Nagy segítségére vannak a vezetőség tagjai, akik a nehéz pillanatokban számos igazgatói teendőjében segítik Ilonát – mesélte a Lokálnak a névtelenséget kérő informátor. Nemcsák Károly és Darvasi Ilona házasságának válságára idén februárban derült fény. Először azt lehetett hallani, hogy kapcsolatukat a rengeteg munka tette tönkre, Ilona azonban a Turay Ida Színház faliújságjára kitett levélben öntött tiszta vizet a pohárba. – Valójában én döntöttem, én költöztem el a közös házunkból, nem ő. A fiúk velem jöttek. Nem a munka őrölte fel a kapcsolatunkat, az ok más volt, de az csak ránk tartozik – írta a levélben az asszony. Később azonban Károlyról kiderült, hogy beleszeretett egy fiatalabb kolléganőjébe, amit Ilona büszkesége nem viselt el.


– Sok nő inkább marad egy méltatlan kapcsolatban, csak hogy ne legyen egyedül, de ezt nem szabad! Egy nőnek, egy anyának nem szabad félnie az egyedülléttől. Tudnia kell továbblépni. És ez nem bátorság kérdése, ehhez önbecsülés kell, hogy a nő azt érezze, ő is ér annyit, mint a férfi. Egyetlen nő sem képes eltűrni egy méltatlan helyzetet – mondta korábban a Story magazinnak Ilona.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.