2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Nótár Mary tagadja a karambolt

Nótár Mary Fotó: dfp

Nótár Mary /Fotó: dfp

Az énekesnő körül egyre több a furcsaság. Nemrég lefotózták, amint állapotosan cigarettázik, majd azt is megírták, hogy egy teherautó belehajtott a kocsijába.

Mary most azt mondja, nem is ő volt a baleset elszenvedője, hanem egy ismerősének segíteni ment a helyszínre. – Nem is tudom, honnan vettétek, hogy én karamboloztam. Az igaz, hogy volt egy karambol, egy nagyon-nagyon közeli hozzátartozómnak volt balesete, és én értem oda elsőként – mesélte közösségi oldalára feltöltött videójában, ahol megemlíti azt is, hogy nem járt kórházban, otthon lábadozott.


A rajongók ugyanis aggódtak az állapota miatt, mivel több információ jelent meg arról, hogy kórházba vitték. – Én kórházban nem feküdtem, otthon lábadoztam, mert szükségem van most arra, hogy békén hagyjon mindenki – magyarázta ködösen Nótár Mary, aki úgy érzi, kicsit összeesküdött ellene a világ.

Az énekesnő keze be volt kötve a felvétel alatt, ez többször is látszik, arra azonban nem tért ki, hogy mi lehet ennek az oka, ahogy arra sem, hogyan van a babája. A Lokál kereste az énekesnőt, de lapzártánkig nem értük el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.