EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,28 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Pál Dénes: Vivi őrületesen jól énekel!

Már gőzerővel készül Pál Dénes és Varga Vivien a Super TV2-n vasárnap induló Sztárban sztár +1 kicsi című műsorra. Az igéző szemű énekes számára nem ismeretlen Varga Miklós lányának munkássága, sőt szerinte az is előfordulhat, hogy jobban fog izgulni, mint ifjú partnere.

– Úgy látom, nagyon ügyes lesz Vivi. Jól veszi az instrukciókat és őrületesen jól tud énekelni! Még nem tudom, hogy az első adás előtt mennyire izgul majd, de mivel van színpadi tapasztalata, lehet, hogy ő fog nyugtatgatni engem – nevetett az énekes, aki december 6-án nagyszabású adventi koncerten várja azokat, akik szeretnének vele hangolódni rá az ünnepekre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.