EUR: 307,84 Ft
CHF: 266,89 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Párjával forgatta új klipjét Lola

unnamedLola párjával forgatta legújabb klipjét Beled szerettem címmel. Az énekesnő  aktívan közreműködött a klip elkészítésében, amelyet Czoller Bencével közösen álmodtak meg és rendeztek.

A klip érdekessége ,hogy az énekesnőt különleges uv festékkel sminkelték és egész testét elfedték vele.Lola legújabb dalán Bartalos Jenővel (Egy másik zenekar) és Lotfi Begivel dolgozott együtt.

A Dal sajátságos hangulatának és karakteres szöveg világának köszönhetően azonnal beleég a hallgatók fülébe.A kisfilmet hamarosan láthatjuk a zenecsatornák műsorán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

  • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.