2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Párjával forgatta új klipjét Lola

unnamedLola párjával forgatta legújabb klipjét Beled szerettem címmel. Az énekesnő  aktívan közreműködött a klip elkészítésében, amelyet Czoller Bencével közösen álmodtak meg és rendeztek.

A klip érdekessége ,hogy az énekesnőt különleges uv festékkel sminkelték és egész testét elfedték vele.Lola legújabb dalán Bartalos Jenővel (Egy másik zenekar) és Lotfi Begivel dolgozott együtt.

A Dal sajátságos hangulatának és karakteres szöveg világának köszönhetően azonnal beleég a hallgatók fülébe.A kisfilmet hamarosan láthatjuk a zenecsatornák műsorán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Chris Kraus: I love Dick

    Chris Kraus: I love Dick

    Chris, ​a harmincas évei végén járó, független filmekkel foglalkozó nő és egyetemi tanár férje vacsorázni indulnak a férj egyik ismerősével, a titokzatos és karizmatikus Dickkel.

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.