EUR: 321,97 Ft
CHF: 283,26 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Pasipéntek – Nem csak szexi, jótékony is a bajusz

A Movember mozgalom Ausztráliából indult, és kigondolói úgy döntöttek: egy teljes hónapra leteszik a borotvát, és megnövesztik a bajuszukat. Ennek kapcsán adományokat kezdtek el gyűjteni, hogy felhívják a férfiak figyelmét a prosztatarák veszélyére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

Magyarországra hét éve ért el a mozgalom, ma már a legtöbben tudják, mi célt szolgál a kezdeményezés, amelynek világsztárok és hazai hírességek is képviselői. Utóbbiak bátor, példamutató bajuszhuszárként november 19-én ingyenes szűrésen vesznek részt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján, népszerűsítve a jó célt szolgáló „bajuszos” kampányt. És valljuk be, hölgyek, hogy a bajusz nagyon szexi!


Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.