EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Pasipéntek – Nem csak szexi, jótékony is a bajusz

A Movember mozgalom Ausztráliából indult, és kigondolói úgy döntöttek: egy teljes hónapra leteszik a borotvát, és megnövesztik a bajuszukat. Ennek kapcsán adományokat kezdtek el gyűjteni, hogy felhívják a férfiak figyelmét a prosztatarák veszélyére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

Magyarországra hét éve ért el a mozgalom, ma már a legtöbben tudják, mi célt szolgál a kezdeményezés, amelynek világsztárok és hazai hírességek is képviselői. Utóbbiak bátor, példamutató bajuszhuszárként november 19-én ingyenes szűrésen vesznek részt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján, népszerűsítve a jó célt szolgáló „bajuszos” kampányt. És valljuk be, hölgyek, hogy a bajusz nagyon szexi!


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.