EUR: 317,81 Ft
CHF: 279,77 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Pasipéntek – Nem csak szexi, jótékony is a bajusz

A Movember mozgalom Ausztráliából indult, és kigondolói úgy döntöttek: egy teljes hónapra leteszik a borotvát, és megnövesztik a bajuszukat. Ennek kapcsán adományokat kezdtek el gyűjteni, hogy felhívják a férfiak figyelmét a prosztatarák veszélyére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

Magyarországra hét éve ért el a mozgalom, ma már a legtöbben tudják, mi célt szolgál a kezdeményezés, amelynek világsztárok és hazai hírességek is képviselői. Utóbbiak bátor, példamutató bajuszhuszárként november 19-én ingyenes szűrésen vesznek részt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján, népszerűsítve a jó célt szolgáló „bajuszos” kampányt. És valljuk be, hölgyek, hogy a bajusz nagyon szexi!


Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.