EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Szorcsik H. Viki plasztika nélkül is boldog

A fiatal és gyönyörű színésznő négy éve szenvedett súlyos égési sérüléseket, amelyeket csak műtéttel lehetett volna helyrehozni. Nem sokkal ezután pedig magánéleti botrányai miatt gyűltek a felhők a feje felett, de mára sikerült újra megtalálni a boldogságot: házasságot és még két gyereket szeretne, a plasztikázásról azonban lemondott.

A Jóban Rosszban egykori sztárját négy éve súlyos konyhai baleset érte: leöntötte a lábát forró olajjal és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba szállították a fiatal színésznőt, akinek hatalmas fájdalmai voltak és a többéves gyógyulási folyamat után plasztikai műtét várt volna rá.


image3– Úgy volt, hogy bőrplasztikát csinálnak a lábamon. A combomból és a fenekemből levett bőrből pótolták volna az összeégett területet, de akkor még két helyen csúnya sebem maradt volna, így végül elvetettem a dolgot, de így is szépen begyógyult, és bár örökre látszódni fog, teljesen elfogadtam magam így – mondta a Lokálnak Viki, akinek a testi fájdalmak mellett magánéleti gondokkal is szembe kellett néznie.

Második gyermekük születése után tönkrement a kapcsolata párjával, így végül elhagyta a férfit. A szakítást hatalmas botrányok követték, ugyanis az apa egyik láthatás után nem akarta visszaadni Andriskát és Zarát édesanyjuknak, de most, egy év elteltével a kedélyek lenyugodni látszanak, és a színésznő is újra boldog.


– Már lecsengtek a múltbéli, szörnyű események. Teljesen normálisak vagyunk egymással. Az új párját is ismerem, kedvelem, és biztos eljön az idő, hogy ő is megismeri az én új páromat – árulta el Viki, akire egy ideje ismét rátalált a szerelem, de semmit sem szeretne elsietni és új párját is óvja a nyilvánosságtól.

Szorcsik H

– Eltelt egy év, mióta eljöttünk a gyerekeimmel az apjuktól, de még mindig úgy érzem, jobb egyedül élni. Van párom, szerelmes vagyok, de egyelőre tartok az összebútorozástó. Ismerik őt a gyerekek, de még nincsenek közös programok, mindent csak szép sorjában. Persze a jövőben szeretnék férjhez menni, hiszen az igent még sosem mondtam ki, de ahhoz azért pár évet el kell együtt tölteni – mondta a színésznő, aki úgy érzi, jó esély van rá, hogy mostani párja mellett minden álma valóra válik.

– Olyan férfi való mellém, aki őszinte, tisztelettudó, és akivel szeretjük egymást. Nincsenek nagy elvárásaim, a pénz sem érdekel, csak az, hogy megéljünk. Minden álmom egy kiegyensúlyozott, boldog családban élni, legalább még két babát szülni, és azt hiszem, jó ember mellett vagyok, hogy mindez teljesüljön – tette hozzá Viki, aki jelenleg egyedülálló édesanyának vallja magát, és színházi elfoglaltságai mellett legtöbb idejét a gyerekeinek szenteli.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.