EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Belföld

Rémálom! Így fajtalankodott a néma kisfiúval az esztergomi férfi

Szörnyű dolgokat művelt 12 éves áldozatával az 52 éves, esztergomi süketnéma Cs. Zoltán, akinek az ügyét a Tatabányai Törvényszék tárgyalta másodfokon.

A 12 éves, hallani halló, de néma áldozat szülei jóban voltak a férfivel, aki ezt kihasználva többször, számítógépes ismeretek oktatása ürügyén kettesben maradt a kisfiúval, akinek a szülei is süketnémák – írja a Kemma.hu.

A lap leírja, hogy a vád szerint a férfi szájába vette a fiú nemi szervét, hasonlót is elvárt, együtt fürdött vele, akkor is molesztálta, amikor a szülők a szomszéd szobában aludtak.

A férfi 3,5 évet kapott folytatólagosan elkövetett szemérem elleni bűntett miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyertünk Sorosék ellen

  Csatát nyert a magyar kormány Brüsszelben: az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elfogadta a magyar fellebbezését annak a két bangladesi menedékkérőnek az ügyében, akik miatt a testület korábbi elsőfokú ítéletében jogtalan fogvatartás címén fejenként 5,8 millió forintos kártérítést ítélt meg Magyarország ellen.

 • Nyomkövetőt kap M. Richárd

  Nyomkövetőt kap M. Richárd

  A Dózsa György úti baleset kapcsán meggyanúsított M. Richárd nyomkövetőt kap. A férfi már egy hónapja házi őrizetben van, és ez a döntés értelmében további három hónapig így is marad.

 • Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

  Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

  A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

 • Sajtkukac

  Sajtkukac

  Az esetek többségében gyermekre mondják, jobbára egy másfél-két éves örökmozgó, szülei ágyát tataminak tekintő, ott ide-oda vetődő, vagy éppenséggel a nyaraláson apja fejesugrását és annak kézmozdulatát elleső és a babzsákban gyakorló (persze a szülőket is erre „kényszerítő”) legénykére.