2017. december 15., péntek
Valér

Belföld

Rémálom! Így fajtalankodott a néma kisfiúval az esztergomi férfi

Szörnyű dolgokat művelt 12 éves áldozatával az 52 éves, esztergomi süketnéma Cs. Zoltán, akinek az ügyét a Tatabányai Törvényszék tárgyalta másodfokon.

A 12 éves, hallani halló, de néma áldozat szülei jóban voltak a férfivel, aki ezt kihasználva többször, számítógépes ismeretek oktatása ürügyén kettesben maradt a kisfiúval, akinek a szülei is süketnémák – írja a Kemma.hu.

A lap leírja, hogy a vád szerint a férfi szájába vette a fiú nemi szervét, hasonlót is elvárt, együtt fürdött vele, akkor is molesztálta, amikor a szülők a szomszéd szobában aludtak.

A férfi 3,5 évet kapott folytatólagosan elkövetett szemérem elleni bűntett miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Beismerte Berkecz Balázs az Együtt alelnöke, hogy ő volt az, aki nyilvánosságra hozta Karácsony Gergely (PM) beszédét, amelyben a baloldal új miniszterelnökjelöltje trágár szavak kíséretében kívánja háta közepére a jelölést.

 • Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Az ünnepek közeledtével egyre jobban felerősödik a örökbefogadási vágy, azonban sok esetben a kiválasztott kutyák, cicák néhány hónap elteltével ugyanannál a menhelynél kötnek ki, amelyből elvitték őket.

 • Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Hátizsákjában a magyarok véleményével indult el tegnap kora reggel Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az EU-csúcson ismét a bevándorlás, a migráció ügye volt az egyik téma.