2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Győr

Rendőrök adták vissza az ellopott kutyusokat


Egy győrszentiváni kutyatenyésztő tett bejelentést a rendőrségen szeptember 5-én, hogy ellopták nagy értékű kutyáit. A kutyusok – amelyek közül több ráadásul vemhes is volt – értéke meghaladja az egymillió forintot.

A győri rendőrök eredményes nyomozásának köszönhetően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit, akinek rábcakapi otthonában október 25-én tartottak házkutatást. A bűnügyi osztály beosztottjai találtak egy labradort és egy francia buldogot, az időközben megszületett kölyökkutyáikkal együtt.


A gazdájuk a helyszínen felismerte az anyaállatokat, és hivatalosan igazolni is tudta, hogy mindegyik az övé, így a rendőrök visszaadták a négylábúakat a győrszentiváni családnak. A nyomozók azonosították és másnap elfogták a 36 éves gönyűi lakost, aki további két lopott kutyához vezette el a győri rendőröket. A két gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott Fotó: police.hu

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.