EUR: 309,31 Ft
CHF: 284,11 Ft
2017. június 27., kedd
László

Egyéb Győr

Rendőrök adták vissza az ellopott kutyusokat


Egy győrszentiváni kutyatenyésztő tett bejelentést a rendőrségen szeptember 5-én, hogy ellopták nagy értékű kutyáit. A kutyusok – amelyek közül több ráadásul vemhes is volt – értéke meghaladja az egymillió forintot.

A győri rendőrök eredményes nyomozásának köszönhetően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit, akinek rábcakapi otthonában október 25-én tartottak házkutatást. A bűnügyi osztály beosztottjai találtak egy labradort és egy francia buldogot, az időközben megszületett kölyökkutyáikkal együtt.

A gazdájuk a helyszínen felismerte az anyaállatokat, és hivatalosan igazolni is tudta, hogy mindegyik az övé, így a rendőrök visszaadták a négylábúakat a győrszentiváni családnak. A nyomozók azonosították és másnap elfogták a 36 éves gönyűi lakost, aki további két lopott kutyához vezette el a győri rendőröket. A két gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott Fotó: police.hu

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt.

  • Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Komárom-Esztergom megyében 2017 június elejére 3,5 százalékra csökkent az álláskeresők aránya – mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.