2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Győr

Rendőrök adták vissza az ellopott kutyusokat


Egy győrszentiváni kutyatenyésztő tett bejelentést a rendőrségen szeptember 5-én, hogy ellopták nagy értékű kutyáit. A kutyusok – amelyek közül több ráadásul vemhes is volt – értéke meghaladja az egymillió forintot.

A győri rendőrök eredményes nyomozásának köszönhetően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit, akinek rábcakapi otthonában október 25-én tartottak házkutatást. A bűnügyi osztály beosztottjai találtak egy labradort és egy francia buldogot, az időközben megszületett kölyökkutyáikkal együtt.


A gazdájuk a helyszínen felismerte az anyaállatokat, és hivatalosan igazolni is tudta, hogy mindegyik az övé, így a rendőrök visszaadták a négylábúakat a győrszentiváni családnak. A nyomozók azonosították és másnap elfogták a 36 éves gönyűi lakost, aki további két lopott kutyához vezette el a győri rendőröket. A két gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott Fotó: police.hu

A kiskutyák sorsa a végén szerencsésen megoldódott
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.