EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,70 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb Szolnok

Repkedtek a nyilak

A Szolnoki Baglyok Darts Clubja a Jubileum Bowling Centerbe hívta össze az ország legjobbjait egy 75 ezer forint összdíjazású viadalra.

A IV. Owl-In Nyílt Steel Darts versenyen Tiszaföldvár, Zagyvarékas és Jászladány mellett Debrecen, Eger és Salgótarján is képviseltette magát. Összesen 57 dobó sorakozott fel a tábláknál, köztük az ország legeredményesebb dartsosával, a többszörös magyar bajnok zagyvarékasi Bezzeg Nándorral.


A maximális koncentráció alapfeltétel (Fotó: Lokál Extra)

A maximális koncentráció alapfeltétel (Fotó: Lokál Extra)

Mivel a verseny nyílt volt, így nem csupán az egyesületi tagok, hanem bárki megmutathatta, hogy mit tud. A bevonulási zene, illetve a versenyzőket kísérő hölgyek gondoskodtak arról, hogy a világbajnokságról ismert show beköltözzön Szolnokra és remek hangulatot varázsoljon a tornának.

Nem csak a profiknak termett babér (Fotó: Lokál Extra)

Nem csak a profiknak termett babér (Fotó: Lokál Extra)

Az eredmények tekintetében akadt némi meglepetés. Azt nem nevezhetjük annak, hogy Bezzeg Nándor nyerte meg a versenyt, de attól már inkább kikerekedett a többiek szeme, hogy a szolnoki Agócs Gábor személyében olyasvalaki lett második, aki nem tagja egyetlen egyesületnek sem. A hazai pálya előnye a dobogón is kirajzolódott, hiszen mindkét harmadik helyezett; Fehér Lajos és Szántó János is a Szolnoki Baglyok hírnevét öregbítette.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.