2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb Szolnok

Repkedtek a nyilak

A Szolnoki Baglyok Darts Clubja a Jubileum Bowling Centerbe hívta össze az ország legjobbjait egy 75 ezer forint összdíjazású viadalra.

A IV. Owl-In Nyílt Steel Darts versenyen Tiszaföldvár, Zagyvarékas és Jászladány mellett Debrecen, Eger és Salgótarján is képviseltette magát. Összesen 57 dobó sorakozott fel a tábláknál, köztük az ország legeredményesebb dartsosával, a többszörös magyar bajnok zagyvarékasi Bezzeg Nándorral.


A maximális koncentráció alapfeltétel (Fotó: Lokál Extra)

A maximális koncentráció alapfeltétel (Fotó: Lokál Extra)

Mivel a verseny nyílt volt, így nem csupán az egyesületi tagok, hanem bárki megmutathatta, hogy mit tud. A bevonulási zene, illetve a versenyzőket kísérő hölgyek gondoskodtak arról, hogy a világbajnokságról ismert show beköltözzön Szolnokra és remek hangulatot varázsoljon a tornának.

Nem csak a profiknak termett babér (Fotó: Lokál Extra)

Nem csak a profiknak termett babér (Fotó: Lokál Extra)

Az eredmények tekintetében akadt némi meglepetés. Azt nem nevezhetjük annak, hogy Bezzeg Nándor nyerte meg a versenyt, de attól már inkább kikerekedett a többiek szeme, hogy a szolnoki Agócs Gábor személyében olyasvalaki lett második, aki nem tagja egyetlen egyesületnek sem. A hazai pálya előnye a dobogón is kirajzolódott, hiszen mindkét harmadik helyezett; Fehér Lajos és Szántó János is a Szolnoki Baglyok hírnevét öregbítette.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek