2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Aktuális

Stratégiai partnerség Budapest turizmusáért

Folytatódhat a régóta tartó együttműködés a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) között, az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésén ugyanis aláírták az erről szóló megállapodást.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niklai Ákos és Bán Teodóra

 

Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője az aláírást követően megköszönte Niklai Ákosnak, az MSZÉSZ elnökének a már eddig is intenzív szakmai együttműködést és a lehetőséget, hogy a főváros hivatalos turisztikai szervezete a nagy múltú és befolyásos szállodaszövetség tagjává válhat. Az együttműködésnek jelentőséget ad, hogy jelenleg zajlik a nemzeti turizmusstratégia kialakítása, melyben Budapest kiemelt prioritásként szerepel.


– Az MSZÉSZ készséggel közreműködik egy új Budapest brand kialakításában, a főváros turisztikai imázsának növelésében, elsősorban a szállodai és éttermi szolgáltatások kiszámítható, magas, a vendégek igényeit kielégítő biztosításával – mondta Niklai Ákos, kiemelve, hogy a szabadidős turisták fogadása mellett az MSZÉSZ fontosnak tartja a konferenciaturizmus arányának további növelését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.