2017. december 18., hétfő
Auguszta

Aktuális

Stratégiai partnerség Budapest turizmusáért

Folytatódhat a régóta tartó együttműködés a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) között, az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésén ugyanis aláírták az erről szóló megállapodást.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niklai Ákos és Bán Teodóra

 

Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője az aláírást követően megköszönte Niklai Ákosnak, az MSZÉSZ elnökének a már eddig is intenzív szakmai együttműködést és a lehetőséget, hogy a főváros hivatalos turisztikai szervezete a nagy múltú és befolyásos szállodaszövetség tagjává válhat. Az együttműködésnek jelentőséget ad, hogy jelenleg zajlik a nemzeti turizmusstratégia kialakítása, melyben Budapest kiemelt prioritásként szerepel.


– Az MSZÉSZ készséggel közreműködik egy új Budapest brand kialakításában, a főváros turisztikai imázsának növelésében, elsősorban a szállodai és éttermi szolgáltatások kiszámítható, magas, a vendégek igényeit kielégítő biztosításával – mondta Niklai Ákos, kiemelve, hogy a szabadidős turisták fogadása mellett az MSZÉSZ fontosnak tartja a konferenciaturizmus arányának további növelését.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az Európai Bizottság jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt 3,8 millió eurós (mintegy 1,2 milliárd forint) állami támogatást, miután úgy találta, hogy a repülőtér infrastrukturális fejlesztésére szánt hozzájárulás megfelel az uniós állami támogatásokat célzó szabályozásnak – tájékoztatott az uniós bizottság hétfőn.

  • Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Az ünnepek, az évfordulók erősítik összetartozásunkat, az egyházaink tanítása pedig sokak segítségére szolgálhat az új esztendőben – mondta Áder János államfő, aki hétfőn adventi ebéden fogadta a magyarországi történelmi egyházak vezetőit.