EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Aktuális

Stratégiai partnerség Budapest turizmusáért

Folytatódhat a régóta tartó együttműködés a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) között, az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésén ugyanis aláírták az erről szóló megállapodást.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niklai Ákos és Bán Teodóra

 

Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője az aláírást követően megköszönte Niklai Ákosnak, az MSZÉSZ elnökének a már eddig is intenzív szakmai együttműködést és a lehetőséget, hogy a főváros hivatalos turisztikai szervezete a nagy múltú és befolyásos szállodaszövetség tagjává válhat. Az együttműködésnek jelentőséget ad, hogy jelenleg zajlik a nemzeti turizmusstratégia kialakítása, melyben Budapest kiemelt prioritásként szerepel.


– Az MSZÉSZ készséggel közreműködik egy új Budapest brand kialakításában, a főváros turisztikai imázsának növelésében, elsősorban a szállodai és éttermi szolgáltatások kiszámítható, magas, a vendégek igényeit kielégítő biztosításával – mondta Niklai Ákos, kiemelve, hogy a szabadidős turisták fogadása mellett az MSZÉSZ fontosnak tartja a konferenciaturizmus arányának további növelését.

Kapcsolódó Cikkek