EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Szakértői bizonyítás lesz a lúggal leöntött Erika ügyében

Legközelebb 2017 februárjában lesz újabb tárgyalás B. Krisztián ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy erős lúggal leöntötte volt barátnőjét, Renner Erikát.

Bár a fiatal nő borzalmas dolgokat élt át, most egy kicsit mégis örül, hiszen a bíróság szakértői bizonyítást rendelt el.


Minden beadványomat elfogadta a bíróság – mondta közvetlenül a tárgyalás után Erika ügyvédje, dr. Gál András.

Várhatóan jövő márciusban hirdet ítéletet a lúgos támadással vádolt orvos ügyében a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla, a férfit első fokon, nem jogerősen négy év börtönbüntetésre ítélték.

Az ügyben a Fővárosi Ítélőtábla pénteken tartott ülést. Az eljáró tanács elnöke, Máziné Szepesi Erzsébet közölte: várhatóan 2017. március 10-én lesz határozathirdetés, ezt megelőzően február 24-én tárgyalást tartanak, akkor a tervek szerint a másodfokú bíróság felveszi a szükséges bizonyítást, továbbá elhangozhatnak majd a perbeszédek.

A vádlott és a sértett, valamint jogi képviselőik tárgyalás tartását és szakértői bizonyítás elrendelését indítványozták, ezeknek helyt adva a bíróság pénteki végzésével tárgyalásra utalta az ügyet és szakértői bizonyítást rendelt el.

Az ülésen – amelyen jelen volt a vádlott és a sértett is – iratokat ismertettek.

Az ügyet nagy érdeklődés kíséri, azonban a megjelent nagyszámú érdeklődő és a sajtó munkatársai közül érkezési sorrendben összesen ötven embert engedtek be a terem befogadóképessége miatt.

A bíróság elutasította a vádlott védőjének azon indítványát, amely arra irányult, hogy az ügyet zárt ülés keretében tárgyalják.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek