2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb Ózd

Szekrénybe zárták a kirabolt nyugdíjast

Serényfalván két fiatal úgy gondolta, hogy munka nélkül jövedelemhez jut, ezért rátörték az ajtót egy 64 éves nyugdíjas férfira.

A férfi nem akarta átadni az értékeit, ezért bántalmazták, végül pedig elvitték a bankkártyáját, készpénzét, ezüst gyűrűjét és egy üveg szeszes italát. Hogy a sértett ne tudjon azonnal segítséget kérni, bezárták egy szekrénybe.

Az elkövetőket fél órán belül elfogták az ózdi rendőrök, így a lopott dolgok visszakerültek a tulajdonoshoz. A 18 éves F. Péter és 17 éves társa ellen büntetőeljárás indult.

Fotó: Rendőrség Képalá: Visszakerültek az elrabolt értékek

Fotó: Rendőrség
Képalá: Visszakerültek az elrabolt értékek

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.