EUR: 326,06 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Sport

Széles szerint felbátorodtak a gyávák az úszóháborúban

Széles Sándornak, az olimpiai bajnok Gyurta Dániel volt edzőjének is markáns véleménye van a Hosszú Katinka által Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök ellen kirobbantott háborúról. Szerinte most már a félénkebbek is felbátorodtak Katinka kiállásán, és mind többen állhatnak mögé.

– Olimpiai aranyakban mérhető fedezet van Katinka szavai mögött, így azok is bátran beállnak mögé, akik a pozíciójukat féltve évekig hallgattak, de már ők is változást sürgetnek a szövetségben – mondta az UTE-ból kiebrudalt mester, aki független edzőként dolgozna a jövőben, és most azon fáradozik, hogy legalább dolgozni tudjon valamelyik budapesti uszodában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Sok góllal rajtolt az NB I

    Sok góllal rajtolt az NB I

    A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es idényének első, szombati játéknapja 3,5-es gólátlagot hozott. Az új szezon első meccsén, a Puskás Akadémia–Debrecen találkozón csupán egy találat született, este azonban Kispesten öt, Mezőkövesden, valamint a felcsúti MOL Vidi FC–Kisvárda mérkőzésen négy-négy gól esett.

  • Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

    Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

    Miután Franciaország megnyerte a világbajnokságot igazi örömünnep vette kezdetét az ország nagyobb városaiban. Azonban ezek a bulik hamar átcsaptak vad őrjöngésekben és tömeges szexuális zaklatásokra került sor, amelyeket hogy-hogy nem migránsok követtek el.