2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Sport

Széles szerint felbátorodtak a gyávák az úszóháborúban

Széles Sándornak, az olimpiai bajnok Gyurta Dániel volt edzőjének is markáns véleménye van a Hosszú Katinka által Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök ellen kirobbantott háborúról. Szerinte most már a félénkebbek is felbátorodtak Katinka kiállásán, és mind többen állhatnak mögé.

– Olimpiai aranyakban mérhető fedezet van Katinka szavai mögött, így azok is bátran beállnak mögé, akik a pozíciójukat féltve évekig hallgattak, de már ők is változást sürgetnek a szövetségben – mondta az UTE-ból kiebrudalt mester, aki független edzőként dolgozna a jövőben, és most azon fáradozik, hogy legalább dolgozni tudjon valamelyik budapesti uszodában.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fradi az őszi bajnok

    A Fradi az őszi bajnok

    A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga őszi utolsó fordulójának zárómérkőzésén, és miután a Videoton korábban egygólos vereséget szenvedett a Haladástól, a Fradi hárompontos előnnyel várhatja a tavaszi a rajtot.

  • Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Életének 104. évében elhunyt Kisgyörgy Lajosné egykori sportlövő és edző, 123-szoros országos bajnok – tudatta a sportági szövetség az MTI-vel szombaton.